Диван зачекає: чим зайнятися у Києві цими вихідними -
Диван зачекає: чим зайнятися у Києві цими вихідними
Події
31 серпня 2023 20:27
Автор: София Бакун
Диван зачекає: чим зайнятися у Києві цими вихідними - фото: gettyimages.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше - на будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 2-3 вересня:

БЛАГОДІЙНИЙ КУРАЖ ВЕРЕСЕНЬ

Перша київська благодійна барахолка, яку створила у 2014 році Альона Гудкова. Кураж проходить у вихідні один раз на місяць із лютого до грудня та об'єднує приблизно 15 000 людей.

Коли: 2-3 вересня

Де: Garage

Адреса: вулиця Межигірська, 82

Скільки коштує: від 250 гривень. Подробиці за посиланням.

МУЗИКА ГАНСА ЦИММЕРА

Ганса Циммера визнано найкращим композитором ХХ століття. Його музика – цілий світ. Саундтреки геніального автора звучать у найвідоміших голлівудських фільмах нашого часу: "Шерлок Холмс", "Гладіатор", "Пірати Карибського моря", "Король Артур", "Код да Вінчі", "Перл Харбор" та інші.

Почути чудову музику з великої сцени у виконанні оркестру – справжнє задоволення. До того ж, кожну композицію на великому екрані супроводжуватиме спеціальний відеоряд.

Коли: 3 вересня

Де: МЦКМ

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 350 гривень. Подробиці за посиланням.

OSOCOR. SVET З ОРКЕСТРОМ

Промо група SVET та Osocor знову об'єднуються, щоб представити абсолютно новий формат заходу. Великий благодійний концерт електронної музики у супроводі симфонічного оркестру на березі озера.

Коли: 3 вересня

Де: Osocor Residence

Адреса: вулиця Виноградна, 2

Скільки коштує: від 700 гривень. Подробиці за посиланням.

ALYONA ALYONA X MAMARIKA X NICHKA X FIINKA В KURENI

alyona alyona, Nichka, Fiїnka та MamaRika,— українськи виконавиці, які швидко набули популярності завдяки своєму унікальному стилю та потужним текстам, які часто висвітлюють наші грані життя, питання самовизначення і соціальної справедливості.

Цей івент готує багато крутої свіжої музики завдяки живим виступам, які наразі є одними з найротованіших українських проектів з власними аудиторіями. Також арт-простір KURENI зустріне вас ярмарком українських виробників, затишними терасами, смачними фуд-кортами і барами, та атмосферою взаєморозуміння.

Коли: 3 вересня

Де: KURENI

Адреса: Паркова дорога, 4

Скільки коштує: від 300 гривень. Подробиці за посиланням.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – український гурт, який збирає тисячні зали у містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах. Їх творчість – це уособлення світогляду українців – хороброго, чуттєвого й незламного. «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» люблять за якісну українську музику, відвертість та громадянську позицію. З перших днів війни хлопці займаються волонтерством і вже зіграли безліч концертів на підтримку України, ЗСУ та українських людей, які постраждали від війни.

Також вперше у дуетному виконанні наживо шанувальники зможуть почути - "Народжені вільними": прем’єра хіта до Дня Незалежності від БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та ZLATA OGNEVICH.

Коли: 2 вересня

Де: KURENI

Адреса: Паркова дорога, 4

Скільки коштує: від 1600 гривень. Подробиці за посиланням.

ПІДПІЛЬНИЙ СТЕНДАП

Цього разу створювати ваш найвеселіший вечір тижня будуть:

Свят Загайкевич. Засновник "Підпільного", автор жартів, які неможливо забути, актор у жанрі імпровізація.

Олександр Качура. Учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших Підпільних стендап вечірок.

Дмитро Білоус. Меланхолійний київський комік, якого ви, скоріше за все, можете застати на виступах у київських барах, на квартирниках чи на вулиці за діалогами із самим собою

Василь Байдак. Актор театру абсурду "Горобчик", учасник та переможець телешоу "Ліга Сміху", двічі переможець другого і четвертого незалежного всеукраїнського Stand Up фестивалю.

Коли: 3 вересня

Де: Підвал Культури

Адреса: вулиця Гончара, 30а

Скільки коштує: від 250 гривень. Подробиці за посиланням.

КОМЕДІАНТИ

Це історія життя актора-комедіанта, яка розкриває усю справжню сутність професії та торкається особистого. Адже для митця головне – сцена. І змінити це не може жодна реальність, навіть воєнна. І навіть не маючи дому, актор буде знаходити свій прихисток в театрі. Чому? Бо лише це допоможе пережити втрату сина, якого країна назвала героєм… 

Коли: 2-3 вересня

Де: Київський драматичний театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20-Б

Скільки коштує: від 250 гривень. Подробиці за посиланням.

Mnishek

MNISHEK — український музичний гурт, який виконує рок та інді-музику з елементами фолку. За час свого існування, гурт вже встиг взяти участь у багатьох українських фестивалях та конкурсах. Вас чекає справжній драйв та магія на сцені.

Коли: 3 вересня

Де: DOCKER-G PUB

Адреса: вулиця Набережно-Хрещатицька, 5/13

Скільки коштує: вхід вільний. Подробиці за посиланням.

 

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах