Погрози, лайка, штовханина: працівники ТЦК влаштували рейд в оздоровчому санаторії на Закарпатті

Погрози, лайка, штовханина: працівники ТЦК влаштували рейд в оздоровчому санаторії на Закарпатті.

Погрози, лайка, штовханина: працівники ТЦК влаштували рейд в оздоровчому санаторії на Закарпатті. Фото: facebook.com/KosinoTermalniVody

Події
10 грудня 2023 12:52

На Закарпатті в оздоровчому санаторії "Термальні води Косино" працівники ТЦК влаштували рейд. Декілька десятків людей у військовій та поліцейській формі зайшли на територію санаторію, при цьому жодних документів не показали.  Із собою у них була зброя та засоби для перешкоджання проїзду автомобілів.

Як повідомляють представиники оздоровчого комплексу "Термальні води", працівники ТЦК, зайшовши на територію комплексу, почали виводити із саун, номерів та процедурних кабінетів усіх присутніх на території закладу. Серед відвідувачів були чоловіки, жінки, діти та люди похилого віку. 

За слоавми адміністрації комплексу, всі дії співробітників ТЦК супроводжувалися лайкою, штовханиною та погрозами. Зокрема, погрози, були у бік жінок.

Власники санаторію наголошують, що на той час у комплексі перебувало не більше 20% чоловіків від усіх присутніх. Також адміністрація закладу оприлюднила відео з камер спостереження та виступила з офіційною заявою щодо інциденту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Працівник ТЦК вимагали, аби адміністрація закладу відкрила кімнати, в яких перебували відвідувачі комплексу. 

- Відкриваємо, дівчата, гості тут проживають… Ми що, клоуни якісь? Відчиняємо, я сказав. Ти що, не бачиш, хто тут стоїть? - звертався до адміністраторів курорту невідомий чоловік, який не потрапив у кадр.

Через деякий час до нього приєднався інший, ймовірно, правоохоронець. Чоловік почав погрожувати співробітницям санаторію попри те, що одній з них стало зле.

- Що таке? Сядете у в’язницю, ми обіцяємо. Ми перевіряємо документи у чоловіків. А ви відправитеся до в’язниці за перешкоджання діяльності Збройних Сил України, - казав інших учасник рейду.

Жінка пояснила, що не має засобів для того, щоб відчинити кімнати відвідувачів.

Офіційна заява санаторію:

- На прохання директора комплексу пред’явити посвідчення та відповідні документи до нього було застосовано фізичну силу. Без жодних пояснень та без вручення повісток, озброєні люди у балаклавах спакували у свій автобус двох працівників Комплексу та вивезли їх у невідомому напрямку. По даним фактам було подано відповідні заяви до органів внутрішніх справ. Всі вищевказані дії підтверджуються фото і відео матеріалами. Ці події відбувались за мовчазної згоди 3-х патрульних екіпажів у складі 10 поліціянтів, - йдеться в заяві.

Адміністрація закладу заявила, що працівники ТЦК “завдали тілесних ушкоджень адвокату комплексу, та відібрали мобільний телефон, коли він здійснював відеофіксацію”. Як повідомили у комплексі, організовував цю "акцію", та був особисто присутній очільник Закарпатського ОТЦК та очільник Ужгородського РТЦК.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах