Зеленський висловився про справедливу мобілізацію

Зеленський висловився про справедливу мобілізацію.

Зеленський висловився про справедливу мобілізацію. Фото: suspilne.media

Події
29 сiчня 10:10

Президент Володимир Зеленський наголосив на тому, що під час мобілізації важливо не лише звертати увагу на призов військовослужбовців Збройних сил України, але також враховувати необхідність належного управління моментом їхньої демобілізації, оскільки є військові, які вже 700 днів перебувають на передовій.

Президент також наголосив, що дуже вдячний за захист нашої держави, як і кожен українець. Проте, на його думку, цього замало, про це розповів глава держави в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вдячності замало від суспільства, я вважаю. Треба справедливі ротації. Треба давати широкі відпустки. Грошима все прикрити не можна, хоча заробітні плати високі, але тим не менш, треба справедливість у цьому напрямку, - прокоментував Зеленський.

Президент також наголосив, що очікує закон про справедливу мобілізацію. Це повинен бути комплексний законопроєкт, який був би справедливий. 

Сьогодні завдання військових - це розробити такий закон. Також на думку Президента, військові з Міністерством оборони повинні підготувати справедливу відповідь на питання справедливої мобілізації. 

Нагадаємо, унаслідок вторгнення Російської Федерації на територію Україну, діє воєнний стан і введено загальну мобілізацію. Чоловіки віком від 18 до 60 років підлягають до призову на військову службу. Проте деякі особи мають можливість отримати відстрочку від мобілізації

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах