Київ отримав підтримку у сфері цифровізації від Bloomberg Philanthropies: що це означає

Київ отримав підтримку у сфері цифровізації від Bloomberg Philanthropies: що це означає.

Київ отримав підтримку у сфері цифровізації від Bloomberg Philanthropies: що це означає. Фото: Tim Robberts, gettyimages.com

Події
20 лютого 16:12

Благодійна організація Bloomberg Philanthropies повідомила про підтримку Києва, щоб прискорити цифровізацію важливих міських послуг, зокрема у сфері ментального здоров’я. Vgorode розібрався, яких саме очікувати змін.

Як повідомили у Київській міськраді, у застосунку "Київ Цифровий" понад 80% киян віком від 18 років повідомили про симптоми, що відповідають посттравматичному стресовому розладу, а більшість заявляє, що війна значно вплинула на їхній ментальний добробут.

Підтримка Bloomberg Philanthropies допоможить місту створювати, урізноманітнювати та масштабувати онлайн-сервіси, зокрема нові програми з охорони ментального здоров’я для тих, хто постраждав від війни, а також розширить їхні можливості.

Для людей створять можливість отримати швидку психологічну та ментальну допомогу. Вона буде як цифрова, так і офлайн, тобто будуть навчені працівники, які зможуть надати консультації.

Очікується, що нові сервіси розпочнуть роботу вже в цьому році. У випадку підтримки ментального здоровʼя ветеранів, то це будуть додаткові послуги та консультації у Кабінеті захисника (наразі він проходить бета-тестуванння і буде запущений у травні цього року).

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах