Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Події
18 березня 14:28
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня. фото: gettyimages.com, Victor Dyomin

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 18 - 22 березня:

Загони

"Загони" - психологічно-розвантажувальне шоу, де два стендап-коміки разом з психотерапевтом намагаються врятувати свою менталку. Якщо повітряна тривога не єдина, яка вас турбує, - це шоу для вас.

За гумористичну складову відповідають Настя Зухвала та Антон Тимошенко.

За наукову - Олександр Авдєєв, психіатр, акредитований КПТ-терапевт, голова секції схематерапії УАКПТ, лідер команди "4help | Психотерапія онлайн".

Гість випуску - Володимир Дантес.

Коли: 18 березня о 18:30.

Де: F-bar 

Адреса: вул. Хорива 25/12

Скільки коштує: 400 гривень. Подробиці за посиланням. 

Еклери на мільйон

На вас чекає авантюрна комедія про гроші, щастя, та питання чи можна його купити. Герої цієї вистави переконані, що великі статки - чи не єдина умова стати щасливими. Чи зможуть “мільйонери” виплутатися, ще й не втратити останнє, ви дізнаєтесь у виставі.

Коли: 18 березня о 18:00.

Де: Театр на Михайлівській

Адреса: вул. Михайлівська, 24Ж

Скільки коштує: 500 гривень. Подробиці за посиланням. 

Тоня Матвієнко з акустичною програмою "Сік землі"

У творчому доробку Тоні Матвієнко два альбоми, 25 синглів, 15 відеокліпів, колаборації з іншими артистами, як LAMA, Арсен Мірзоян, Роман Скорпіон, Сашко Положинський (гурт "Тартак"), НІЧЛАВА (Андрій Підлужний), гурт "Гайдамаки", DJ Tapolsky. Приходьте на незабутній акустичний вечір у Pepper’s Club, де Тоня Матвієнко подарує вам частинку свого серця через музик

Коли: 19 березня о 18:00.

Де: Pepper's Club

Адреса: вулиця Князів Острозьких, 8, корпус 7

Скільки коштує: 390 гривень. Подробиці за посиланням. 

Моцарт. Реквієм

Концерт присвячений до роковин трагедії в Маріуполі (лікарні та театру) та другої річниці спротиву України проти російської агресії. 

Коли: 19 березня о 19:00.

Де: Національна філармонія України

Адреса: Володимирський узвіз, 2

Скільки коштує: 190-400 гривень. Подробиці за посиланням. 

Хрумко та чарівна ракета + Космікс

В українському мультфільмі “Хрумко та чарівна ракета” розповідається про пригоди головного героя та його друга Куні. Вони відправляються у подорож по Сонячній системі. Хрумко та Куня дізнаються про сонячне затемнення, долетять до Меркурія, Венери, Марса та його супутників, подолають пояс астероїдів та зіштовхнуться з іншими цікавими пригодами. Тривалість мультфільму - 32 хвилини, рекомендований вік - від 5 років. 

Коли: 20 та 22 березня о 10:00.

Де: Планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200-300 гривень. Подробиці за посиланням. 

Катерина Бужинська та Михайло Грицкан

Це буде друга велика частина всеукраїнського благодійного туру "Воля" Народної артистки України Катерини Бужинської та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана. Літом з аншлагами пройшли концерти у восьми містах України та в Європі.

Коли: 20 березня о 19:00.

Де: МЦКМ "Жовтневий палац"

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 460-1200 гривень. Подробиці за посиланням. 

Віддайте тіло

У сюжеті цієї комедії центральним персонажем виступає Вася, уродженець Барнаула, який не може не викликати ненависть. Але його супротивником у цій історії є баба Надя, справжня українська жінка, яка на своїй землі і себе в образу не дасть. Як не дасть себе образити кожна жива істота, що виникне у цій історії і буде змушена зіштовхнутись з Васєй.

Вистава, в яку вкладено багато сарказму та любові, тепла та емоційної напруги, а найголовніше – гумору. Це гостра сатира, в якій ключовим є сміх, який допомагає нам пережити найскладніші часи. Приходьте зарядитися позитивом, бо сміємось – значить не здаємось.

Коли: 21 березня о 18:00.

Де: Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра

Адреса: пр-т Броварський, 25

Скільки коштує: 400 гривень. Подробиці за посиланням. 

Танго

У домі, де живуть три покоління однієї родини, починається колотнеча. Студент медичного університету Артур повстає проти своїх батьків. Артур не може більше терпіти батькову сваволю, яка розповсюджується на всіх членів родини. Як художня натура, Стоміль ще змолоду є бунтарем від мистецтва. Тому він живе за принципом: «Ніколи не соромся, живи як хочеш». У домі панує дух свободи. Стоміль навіть заохочує свого сина бунтувати проти нього, адже Артурові з дитинства дозволялося все.

У такий спосіб на прикладі конкретної родини С. Мрожек досліджує агресивні мінливості суспільства. Чи є недоторканною лінія розмежування свободи однієї людини та свободи іншої? На що здатна людина в умовах ворожої експансії суспільства, яке не поділяє її моральних поглядів?!

Коли: 21 березня о 18:30.

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Скільки коштує: 350 гривень. Подробиці за посиланням. 

Kyiv Modern Ballet. Жізель. Раду Поклітару

Музику до цього твору написав Адольф Адан. Але ця класична для балетного світу історія надихнула Раду Поклітару на власний сюжет. Його Жізель живе у великому місті і мріє про справжнє кохання. Але світ ділиться на багатих і бідних і у цю прірву летить наша героїня. А далі на неї чекає важкий вибір, безвихідь і важка боротьба за те, щоб залишитися людиною. Жізель бореться за своє право кохати і бути коханою. Незважаючи на трагічний фінал, дівчина залишається взірцем сили людського духу.

Коли: 22 березня о 18:00.

Де: МЦКМ "Жовтневий палац"

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 290-990 гривень. Подробиці за посиланням. 

Романтична музика під зорями

Приходить час, коли хочеться відключити інформаційний потік, розслабитися і поринути у світ внутрішніх відчуттів. А потім, завдяки такому перезавантаженню, знову стати «до бою», вже відпочивши та з новими силами.

Для цього пропонуємо відправитися в музичну романтичну подорож під захопливими проекціями на найбільшому куполі країни. Світові хіти, трохи драйву, музичних відчуттів та зоряне небо нам у поміч. А ще чарівне поєднання скрипки та саксофону…

Коли: 22 березня о 19:30.

Де: Планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 800-1200 гривень. Подробиці за посиланням. 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах