Instagram приховає підписки та підписників російських та українських користувачів

Instagram приховає підписки та підписників російських та українських користувачів.

Instagram приховає підписки та підписників російських та українських користувачів. Фото: Pinterest

Події
09 березня 2022 19:32

Instagram приховуватиме інформацію про підписки та підписників користувачів з Росії та України. Також російські та українські особисті акаунти більше не показуватимуться у списку "взаємних передплатників".

Про те, що ці заходи вжито для захисту користувачів двох країн на тлі проведення Росією військової операції на території України, повідомляє сайт Meta.

У російські та українські облікові записи додадуть функцію видалення контенту та активності (лайків та коментарів), а також можливість скачати всю особисту інформацію.

Сторіс, на яких є посилання "на сайти російських державних засобів масової інформації", соцмережа позначатиме. Такі сторіси будуть розташовані в кінці списку.

Instagram приховає підписки та передплатників російських та українських користувачів.Instagram приховає підписки та передплатників російських та українських користувачів. Фото: Instagram

Також публікації з акаунтів ЗМІ, контрольованих державою, не відображатимуться у вкладках "Рекомендоване" та Reels, їх пошук буде ускладнений.

Instagram приховає підписки та передплатників російських та українських користувачів.Instagram приховає підписки та передплатників російських та українських користувачів. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що крім санкцій, введених проти РФ після військового вторгнення Росії в Україну, багато світових компаній і брендів також відмовляються від співпраці з країною-агресором - Росією.

Раніше Vgorode повідомляв, що в Міноборони РФ і Кремлі нарешті визнали, що серед росіян, які вторглися в Україну, присутні термінові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах