На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карім Гуламов

На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карім Гуламов.

На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карім Гуламов. Фото: Facebook Карім Гуламов

Події
19 липня 2022 16:29

На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карім Гуламов, який пішов захищати Україну з першого дня повномасштабного вторгнення РФ.

За яких обставин і де це сталося – не повідомляється. Про загибель українця азербайджанського походження повідомили на офіційній Facebook-сторінці телеканалу M2, де Карім вів програму "Військовий хіт парад".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Карім вів телепрограму Карім вів телепрограму

Каріму було 34 роки і через тиждень, 26 липня, йому мало виповнитися 35 років.

На Facebook-сторінці Гуламова публікують пости його знайомі, близькі та товариші по службі, які сумують через втрату і пишуть добрі слова про нього. Вони відзначають, що Карім був сміливою, сильною, доброю і позитивною людиною.

На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карим Гуламов.На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карим Гуламов. Фото: Facebook Карім Гуламов

Також про те, що сталося, написала співачка Оля Цибульська. Раніше вона розповідала, що її батьки на початку повномасштабної війни залишалися в Ірпені, після чого змогли виїхати. Оля поділилася, що саме Карім допомагав їм врятуватися та залишити небезпечну зону, за що співачка йому дуже вдячна.

Пост Олі Цибульської про Каріма Гуламова.Пост Олі Цибульської про Каріма Гуламова. Фото: facebook.com/Cybulskaya

Свої співчуття висловив посол України в Азербайджані Владислав Каневський.

Посада посла України в Азербайджані про Каріма Гуламова.Посада посла України в Азербайджані про Каріма Гуламова. Фото: facebook.com/vladyslav.kanevskyi

Карім народився в Обухові, останніми роками жив в Ірпені під Києвом. Він воював у зоні АТО і раніше служив у 73-му центрі спецоперацій. Оскільки бойовий досвід він мав, з першого дня війни він зголосився вступити до лав ЗСУ, щоб захищати батьківщину від російських окупантів.

На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карим Гуламов.На фронті загинув український телеведучий та боєць ЗСУ Карим Гуламов. Фото: Facebook Карім Гуламов
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах