Сервіс доставки Glovo знову запрацював в Україні: режим роботи та асортимент

Сервіс доставки Glovo знову запрацював в Україні: режим роботи та асортимент.

Сервіс доставки Glovo знову запрацював в Україні: режим роботи та асортимент. Фото: bzh.life

Події
09 березня 2022 16:03

Популярний сервіс доставки Glovo знову запрацював у більшості українських міст після тимчасової паузи, що сталася через вторгнення РФ до нашої країни. Скористатися послугами можна вже зараз.

Як повідомила прес-служба компанії, сервіс доступний у 20 містах України, зокрема й у Києві.

Що доставляють

Оскільки зараз Україна переживає важкі часи, головною метою для Glovo є надання гуманітарної підтримки та логістичних послуг тим, хто цього потребує. Кур'єри переважно доставлятимуть замовлення з аптек, продуктових магазинів, ресторанів та від неурядових організацій. Комісійні платежі та плату за доставку партнерам, неурядовим організаціям та аптекам скасували.

Усі збори за доставку перераховуватимуть до благодійного фонду "Повернись живим".

Режим роботи

У Glovo зазначили, що у випадку, якщо в місті посиляться бойові дії, сервіс припиняє роботу, а кур'єри повинні дотримуватися безпеки.

Враховуючи, що у більшості міст запроваджено комендантську годину, графік роботи кур'єрів також обмежений. Наприклад, у Києві вони працюватимуть з 10:00 до 18:00.

Що додали

Vgorode перевірив програму - у Києві доставка дійсно працює. Для городян зараз доступні здебільшого супермаркети, проте лише в одному з них можна отримати замовлення "день на день". В решті потрібно бронювати його заздалегідь.

Також у додатку з'явився новий розділ – "Телефони лікарів для безкоштовних консультацій". У ньому розміщено список медичних спеціальностей та лікарів з номерами телефонів, які готові безкоштовно дати вам пораду для лікування будь-яких проблем зі здоров'ям.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах