Школярі із США зібрали гроші на модульні будинки для сімей із Макарова

Школярі із США зібрали гроші на модульні будинки для сімей із Макарова.

Школярі із США зібрали гроші на модульні будинки для сімей із Макарова. Фото: facebook.com/ToUkraineWithLove.org

Події
03 серпня 2022 17:53

Американські підлітки зібрали гроші для українців, чиї будинки було зруйновано через російське повномасштабне вторгнення. Цими коштами для постраждалих сімей купили кілька модульних будинків, які вже встановлюють у Київській області.

Займалася цим організація To Ukraine With Love. Чотири хлопчики-підлітки з Айдахо-Фолс - Лендон і Джейден Мерфі, Лаклан Хааке та Чейз Міллер змогли зібрати гроші, щоб купити кілька модульних будинків. Вони зізнаються, що було непросто, проте хлопці наполегливо рухалися до своєї мети: ставили стенди, розповідали людям про ситуацію в Україні, показували знищені російськими снарядами будинки, ходили сусідами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Школярі із США зібрали гроші на модульні будинки для сімей із Макарова.Школярі із США зібрали гроші на модульні будинки для сімей із Макарова. Фото: facebook.com/ToUkraineWithLove.org

Пізніше вони особисто приїхали до смт Макарів на Київщину, щоб встановити житло для сімей, які втратили свої будинки. Поки що вдалося купити три такі конструкції. На їхнє встановлення йде близько трьох днів.

Сьогодні, 3 серпня, один такий зібраний будинок офіційно представили Валерію та його родині, які залишились без власного житла. У модулі є дві кімнати, хол, кухня з холодильником, електроплитою та мийкою, санвузол з душовою та пральною машиною. Усі комунікації вже підвели, тож будинок повністю готовий до проживання. Товщина стінок становить 200 мм.

Ще один будинок незабаром з'явиться на подвір'ї родини Олени – туди вже завезли усі необхідні елементи. Поставлять конструкцію біля зруйнованого будинку, що згорів після влучення снаряда. Жінка зі своїм 13-річним сином тимчасово виїхали з Макарова, а дідусь залишився жити у літній кухні, через що, на жаль, не пережив подальших обстрілів, передає "ТСН".

Олена зізналася, що не очікувала такої уваги та допомоги. Вона розгубилася і була зворушена тим, що незабаром у них з'явиться нове житло.

Переглянути, як виглядають вдома, можна у відеоролику:

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах