У Києві вихователі приватного дитячого садка жорстоко знущалися з дітей

У Києві вихователі приватного дитячого садка жорстоко знущалися з дітей.

У Києві вихователі приватного дитячого садка жорстоко знущалися з дітей. Фото: Нацполіція Києва

Події
15 лютого 2023 19:18

У Києві виховательки корекційного приватного дитсадка жорстоко поводилися з дітьми. Через особливості фізичного розвитку діти не могли розповісти про це батькам, проте поліції вдалося викрити злочинниць.

Співробітниці дитсадка систематично вчиняли фізичне та психологічне насильство по відношенню до вихованців. Як “виховання” вони закривали дітей у шафі за невиконані завдання, наступали ногами на руки, висміювали та ображали дітей у присутності інших вихованців, змушували стояти довгий час у незручному становищі, придушували, використовували болючі прийоми, обмотували скотчем та закривали рот рушником.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Києві вихователі приватного дитячого садка жорстоко знущалися з дітей.У Києві вихователі приватного дитячого садка жорстоко знущалися з дітей. Фото: Нацполіція Києва

При цьому батьки постраждалих платили від 8 до 15 тисяч гривень за те, щоб їхні діти відвідували саме цей дитсадок. Проте за дверима установи малюків чекали лише тортури та знущання.

Поліція розкрила їхню злочинну діяльність, провела обшуки в самому дитсадку та за місцем проживання директора установи. Було вилучено речові докази.

Чотирьом співробітницям дитсадка повідомили про підозру за фактом тортур, скоєних повторно або за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 127 КК України). Тепер їм світить від 5 до 10 років ув'язнення. До закінчення розслідування вони сидітимуть у СІЗО без права внесення застави.

У Києві вихователі приватного дитячого садка жорстоко знущалися з дітей.У Києві вихователі приватного дитячого садка жорстоко знущалися з дітей. Фото: Нацполіція Києва

Причетність інших співробітниць до злочинів перевіряється. Також слідчі дадуть оцінку діям керівництва дитсадка, контролюючих органів та інших установ, які надавали дозвільну документацію на роботу цього дитсадка.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах