У Києві запровадять заборону на оренду комунальних приміщень мешканцями та компаніями РФ та Білорусі

У Києві запровадять заборону на оренду комунальних приміщень мешканцям та компаніям РФ та Білорусі.

У Києві запровадять заборону на оренду комунальних приміщень мешканцям та компаніям РФ та Білорусі. Фото: jur24pro.ru

Події
01 липня 2022 23:24

Здача в оренду площ, що знаходяться у комунальній власності, буде заборонена для клієнтів із Російської Федерації, а також Білорусі.

Проект рішення щодо мораторію на укладення договорів із росіянами подала столичний депутат Аліна Михайлова, він уже зареєстрований у Київській міськраді. Мораторій буде запроваджено на відведення, укладання договорів оренди земельних ділянок, оренду та приватизацію нежитлових приміщень, цілісних майнових комплексів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мораторій вводиться на оренду комунальної власності у Києві для фізичних осіб, які мають паспорт або ВНЖ Росії та Білорусі. Крім того, заборона стосується й юридичних осіб, які пов'язані із цими двома країнами, які беруть участь у війні проти України.

Мораторій запроваджується, за словами Михайлової, з метою захисту права України на відновлення та збереження її територіальної цілісності. Тому треба, за її словами, призупинити всі стосунки з особами, які підтримують агресію проти України або просто мовчать про військові злочини Росії з метою отримання власного прибутку.

До закінчення війни та деокупації українських територій немає жодного морального права підтримувати співпрацю з Росією та її представниками, вважає депутат.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах