"Укрпошта" запустила оновлений сайт із продажу марки, який знову не працює (оновлено)

"Укрпошта" запустила оновлений сайт із продажу марки

"Укрпошта" запустила оновлений сайт із продажу марки фото: dengi.informator.ua

Події
01 травня 2022 10:51

Сьогодні, 1 травня, о 10:00 мав запрацювати новий Інтернет-магазин "Укрпошти", де можна замовити марку "Російський військовий корабель, іди н#хуй" та іншу продукцію. Попередній сайт для продажу не впорався із навантаженнями.

Зранку українці очікували від голови правління Ігоря Смілянського на посилання на Інтернет-магазин. Після того, як він її опублікував, виявилось, що сайт знову не працює. Сторінка не завантажується та видає помилку 502 Bad Gateway.

Смілянський вибачився, заявивши, що проблему вже вирішують: "Зараз перегрупуємося і запустимо". Станом на 10:50 проблема не зникла.

22 квітня "Укрпошта" вже запускала новий інтернет-магазин, проте згодом із ним почалися проблеми. Сайт та інші вебресурси компанії не працювали через DDos-атаку. Онлайн продаж марки "Російський військовий корабель, іди н#хуй" було припинено.

Vgorode писав, що на оновленому сайті "Укрпошти" можна буде купити 30 000 марок відомої марки про "Корабль НА", футболки, світшоти та магніти з її зображенням, а також інші марки виключно українського виробництва. 10% від продажу мерчу обіцяли направити до фонду ЗСУ.

UPD.: Смілянський каже, що система роботи та захисту, яка дала можливість пропустити тисячі замовлень вчора, сьогодні не спрацювала: "Я дійсно вибачаюсь за це. Ми працюємо над відновленням роботи сайту, разом з партнерами і о 12:00 надамо інформацію. До цього часу просимо не перевантажувати сайт. Ще раз вибачаюсь. Іноді не виходить як плануємо".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах