Поліцейські врятували каченят, що перебігали шосе у Києві - відео

Поліцейські врятували каченят, які перебігали жваве шосе у Києві - відео.

Поліцейські врятували каченят, які перебігали жваве шосе у Києві - відео. Фото: pixabay.com

Події
30 липня 2022 23:31

Через каченят, які надумали перебігати дорогу в невдалому місці, поліцейські зупинили рух, дозволивши птахам перейти всю проїжджу частину на своїх маленьких лапках.

Незвичайний випадок стався вчора, 29 липня, на Столичному шосе у Києві. Маленька зграя з чотирьох каченят вирішили перейти дорогу на цій швидкісній трасі, що могло призвести до їхньої загибелі під колесами автомобіля.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Каченят вчасно помітили двоє поліцейських - Валерій Удовиченко та Юрій Захарчук. Щоб допомогти птахам, патрульні зупинили рух на шосе, що дозволило пташкам благополучно подолати таку широку перешкоду як асфальтове шосе.

Відео з незвичайною подією з'явилося у Фейсбуці "Патрульної поліції Києва". До відео написано короткий коментар про те, що правоохоронці своїм прикладом показали, що творити добро — це просто.

Нагадаємо, 2020 року Vgorode писав про схожий випадок, як поліцейські врятували кошенят. До поліції тоді надійшов незвичайний виклик. Заявник повідомив правоохоронцям, що на територію приватного будинку, де він мешкає, невідомі підкинули трьох кошенят. Хоч чоловікові і було шкода тварин, залишити їх він з якихось причин не міг і не придумав нічого кращого, як звернутися по допомогу до поліції.

Поліцейські не розгубилися і прибули на вказану адресу. До їх приїзду власник будинку вже спіймав котейок, що розгулювали ділянкою, і посадив у картонну коробку. Поліцейські звернулися по допомогу до міського ветеринарного центру. Там охоче взяли тварин під опіку та пообіцяли надати їм будь-яку необхідну допомогу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах