У Києві знову перевірили маршрутки: які порушення знайшли

У Києві знову перевіряли маршрутки: які порушення знайшли.

У Києві знову перевіряли маршрутки: які порушення знайшли. Фото: t.me/usov_ua

Транспорт та інфраструктура
08 лютого 2022 13:02

Комунальна служба перевезень у Києві продовжує проводити рейди з перевірки маршрутів, які  були заблоковані маршрутною мафією через суди. Учора, 7 лютого, було перевірено п'ять маршрутів приватного підприємця "Авен-Єзер".

Мова йде про столичні маршрутки №№ 578, 535, 240, 241 та 233. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

За результатами рейду було визначено, що перевізник випускає на маршрути №535 та №233 транспорт, що має гірші характеристики за ті, які подавались на конкурс.  

У Києві знову перевіряли маршрутки: які порушення знайшли.У Києві знову перевіряли маршрутки: які порушення знайшли. Фото: t.me/usov_ua

Недостатню кількість машин, що курсують, помітили на маршруті №578. Замість заявлених восьми автобусів їздить п'ять. Також на маршрут не вийшов низькопідлоговий автобус стандарту Євро-5. Майже половина транспортних засобів не має задніх трафаретів, а один водій узагалі не мав документів на маршрутку. 

Маршрутки №№ 240, 241 та 233 курсують без документів, що підтверджують передрейсове проходження техогляду та медогляду водіїв. Це є загрозою для здоров’я та життя киян.

Усов говорить, що рейди міськими маршрутками будуть продовжуватись надалі.

Нагадаємо, нещодавно Vgorode  писав, що у Києві провели масову перевірку у маршрутках перевізників ПП "Авен-Єзер", ТОВ "Радонь", ПП "Парк" і ТОВ "Транссіті". У всіх підприємців знайшли порушення, зокрема недостатню кількість транспорту на маршрутах та присутність в автопарку старих "Богданів" замість нових автобусів. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах