Замість Lufthansa до Мюнхена та Женеви з України літатимуть літаки МАУ

Замість Lufthansa до Мюнхена та Женеви з України літатимуть літаки МАУ.

Замість Lufthansa до Мюнхена та Женеви з України літатимуть літаки МАУ. Фото: avianews.com

Транспорт та інфраструктура
21 лютого 2022 14:05

У зв'язку з тим, що авіакомпанія Lufthansa тимчасово скасувала польоти з Києва та Одеси, МАУ розпочинає продаж квитків до Мюнхена та Женеви для безперебійного забезпечення авіасполучення. Компанія також додасть кілька літаків, які літатимуть за цими маршрутами.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що компанія Lufthansa з 21 по 28 лютого скасувала рейси з Києва та Одеси. У компанії заявляють, що таке рішення ухвалили у зв'язку із ситуацією з Covid-19. Усі, хто мали летіти на літаках авіакомпанії, отримали повідомлення з пропозицією дзвонити на гарячу лінію авіакомпанії на російський номер. Але оператори, які приймають дзвінки, нічого не знають про відміну рейсів, у них немає жодної інформації. Чи запустить Lufthansa рейси в березні чи обмеження продовжать - поки що невідомо. Варто зазначити, що рейси Lufthansa зі Львова не скасовуються.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Після заяви компанії Lufthansa українська компанія МАУ ухвалила рішення про те, що з Києва та Одеси до Мюнхена та Женеви літатимуть їхні літаки. Рейси здійснюватимуться і у зворотному напрямку. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

Щоб авіасполучення між країнами не зупинялося, компанія Lufthansa передала можливість перевозити пасажирів за її маршрутами компаніям-членам Star Alliance та іншим партнерам. Міністерство інфраструктури, у свою чергу, веде переговори з українськими авіаперевізниками щодо можливості якнайшвидшого запуску додаткових рейсів на маршрути, які компанія Lufthansa поки що не може виконувати.

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков нагадав, що небо України залишається відкритим, незважаючи ні на що.

Раніше ми повідомляли, що за компанією Lufthansa рейси до Києва скасувала і скандинавська авіакомпанія Scandinavian Airlines. Так, із 20 лютого тимчасово зупинили щотижневий рейс Осло-Київ. Польоти вирішили скасувати через нестабільну ситуацію в Україні.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах