У Києві квартира-"однушка" здається за 4 тисячі доларів на місяць - фото

У Києві квартира-однушка здається за 4 тисячі доларів на місяць.

У Києві квартира-однушка здається за 4 тисячі доларів на місяць. Фото: rielt.kiev/Instagram

Транспорт та інфраструктура
24 червня 2022 23:23

Незважаючи на спад цін на оренду нерухомості в столиці, деякі квартири продовжують бити цінові рекорди. Так, однокімнатну квартиру на Печерську виставлено за 4 тисячі доларів на місяць.

Одна з найдорожчих квартир у Києві розташована у престижному ЖК "Новопечерські Липки". Квартира розташована на 28 поверсі, з її вікон відкривається панорамний вид на столицю України, у тому числі на Батьківщину-Мати, Лавру та ботанічний сад.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Площа квартири дуже велика – 160 кв м, стіни прикрашені панелями з натурального дерева, а плитка в туалеті взагалі екзотична – вона з вулканічної лави ручної роботи. Стіни обшиті панелями із натурального дерева. Крихітний столик у дивана коштував власнику квартири 1200 євро, розповідають "ТСН", плитка в туалеті - 16000 євро, а оздоблення деревом - 90000 євро.

Крісла в квартирі люкс коштують по 5000 євро, ліжко з матрацом – 6800 євро, килим – 4600 євро, диван – 9500 євро, і навіть стільці обійшлися власникові понад 4000 євро.

Найдорожчий елемент інтер'єру – кухня за майже 23 000 євро. У квартирі є власний сад із системою автоматичного поливу, система "розумний будинок" (дозволяє керувати клімат-контролем, світлом, ТБ та шторами з ролетами), вентиляція з фільтрацією повітря.

Також у вартість оренди включено два паркувальні місця. А елітний ЖК має власний сквер, супермаркет, дитячий майданчик та спортзал.

Фото: rielt.kiev/InstagramФото: rielt.kiev/Instagram

Фото: rielt.kiev/InstagramФото: rielt.kiev/Instagram

Фото: rielt.kiev/InstagramФото: rielt.kiev/Instagram

Фото: rielt.kiev/InstagramФото: rielt.kiev/Instagram
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах