"Укравтодор" відремонтував трасу Київ – Десна – Чернігів

"Укравтодор" відремонтував трасу Київ – Десна – Чернігів.

"Укравтодор" відремонтував трасу Київ – Десна – Чернігів. Фото: facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Транспорт та інфраструктура
24 липня 2022 14:15

Друга альтернативна дорога з Києва до Чернігова була відремонтована силами "Укравтодору". Цей шлях набув особливого значення навесні цього року, коли на основній трасі Київ – Чернігів було зруйновано міст через Десну, через що пряме сполучення між столицею та Черніговим було порушено.

Ремонти на трасі Р-69 Київ – Чернігів, яка проходить через Вишгород та військове містечко Десна, розпочалися ще у квітні – одразу після відходу з півночі України російських окупаційних військ. Значна частина автотраси мала старе покриття з великою кількістю аварійних ділянок.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Починаючи з весни, на цій автодорозі було збудовано два об'їзди зруйнованих мостів, проведено покращення дорожнього покриття. Фахівці "Укравтодору" найпроблемніші ділянки траси покривали новим шаром асфальтобетону, на інших проводили ямковий ремонт та ліквідацію неглибоких пошкоджень пневмоструминним методом.

Зараз, у липні, на цій автотрасі наносять дорожню розмітку, повідомляє "Укравтодор", а невдовзі на ній намалюють пішохідні переходи.

Нагадаємо, у травні Vgorode писав про відновлення Хотяновського мосту. Цей міст на трасі Р-69 розташований біля самої греблі Київської ГЕС поблизу міста Вишгорода, він дозволяв проїхати з Києва та Вишгорода через обвідний канал до сіл Хотянівка, Новосілки, Нижча та Вища Дубечня, Пірново і далі до Чернігова. Міст був підірваний на початку війні - 25 лютого.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах