Біля метро "Берестейська" на місці вирубаного скверу будують торговий центр

Біля метро "Берестейська" на місці вирубаного скверу будують торговельний центр.

Біля метро "Берестейська" на місці вирубаного скверу будують торговельний центр. Фото: stopcor.org

Транспорт та інфраструктура
29 липня 2022 19:33

На місці поблизу проспекту Перемоги у Києві, де раніше знаходилася зелена зона та невелика одноповерхова будівля, тепер з'явилося масштабне будівництво. Причому на паркані немає жодної інформації про замовника та мету будівництва.

Велике будівництво на місці вирубаного скверу було помічено на вул. Табірна між будинками 46/48 та 42. Як повідомляє активіст руху "Стоп корупції" Олександр Омельченко, будівництво є незаконним.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загальна площа території, де ведеться забудова – 400 кв. метрів, а площа триповерхового торговельного центру, який тут з'явиться – приблизно 800–1200 кв. метрів. Наразі вже зведено фундамент будівлі з бетону та два поверхи. На паркані навколо будівництва немає ні паспорта об'єкта, ні будь-якої інформації про компанію, яка замовила будівництво та його здійснює.

Як пишуть на сайті "Стопкор", земельна ділянка на місці будівництва оформлена з метою "обслуговування торгових закладів". Дозвіл на початок будівельних робіт ніхто не надавав. Поліція приїжджала на місце будівництва, але їм на зустріч вийшов лише охоронець і жодної інформації надати не зміг. Правозахисники написали заяву до поліції за фактом незаконного будівництва.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах