На Оболоні капітально відремонтували багатоповерхівку, яку навесні обстріляли росіяни - фото

Фото багатоповерхівки на Оболоні одразу після прильоту.

Фото багатоповерхівки на Оболоні одразу після прильоту. Фото: reukraine.shtab.net

Транспорт та інфраструктура
28 серпня 2022 19:49

Реконструкцію в частині житлового будинку в Києві було зроблено ґрунтовно. Тепер вона стала навіть краще виглядати, ніж до обстрілів.

Нагадаємо, 22 березня до дев'ятиповерхового житлового будинку потрапив артилерійський снаряд. В результаті була частково знищена сходова клітина з першого по третій поверхи, а фасад будинку був пошкоджений по всій висоті – з 1 до 9 поверху. У квартирах на 3 та 4 поверхах через обстріл почалася пожежа. Як повідомляється на сайті "Карта руйнувань", вікна в будинку були вибиті від вибухової хвилі, крім того, неподалік будинку згоріли автомобілі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

І ось, нарешті, до кінця літа будинок було відремонтовано. Фотографія оновленої панельки з'явилася у Фейсбук-групі "Життя Оболонського Району та Мінського Масиву". Фотографія супроводжується зверненням до росіян: "Кацапи, ви кого перемогти збираєтеся? Тих, хто відбудовується швидше, ніж ви встигаєте підвозити снаряди?"

У коментарях до запису пишуть, що такий ремонт потрібний усім багатоповерхівкам у районі, а не лише тим, куди потрапила ракета. Також читачі з-поміж місцевих жителів вказують на те, що відремонтовано лише частину будинку, проте незабаром таким гарним він стане весь – роботи йдуть. Відновлена багатоповерхівка знаходиться на Оболоні за адресою вулиця Богатирська, 20.

Вид багатоповерхівки до початку війни.Вид багатоповерхівки до початку війни. Фото: reukraine.shtab.net

Відремонтована частина будинку.Відремонтована частина будинку. Фото: facebook.com/minskiymassiv

А так виглядає частина будівлі, де роботи ще тривають.А так виглядає частина будівлі, де роботи ще тривають. Фото: facebook.com/minskiymassiv
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах