Київ у рамках підготовки до проблемного опалювального сезону закупить мобільні котельні

Для Києва до зими планують придбати мобільні котельні.

Для Києва до зими планують придбати мобільні котельні. Фото: Freepik

Транспорт та інфраструктура
01 вересня 2022 22:10

Через можливі проблеми з опаленням цієї зими, що викликані війною з Росією, влада Києва веде підготовку до надзвичайних ситуацій. Закуповується резервне паливо, генератори та мобільні котельні.

Нагадаємо, у серпні Vgorode цитував столичного мера Віталія Кличка. Мер Києва попередив мешканців, що їм потрібно заздалегідь підготувати теплий домашній одяг та теплі ковдри. Через можливі проблеми з енергоносіями опалювальний сезон найближчої зими в Києві може стати проблемним.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб підстрахуватися на випадок непередбачених аварій та обстрілів котельних окупаційною російською армією, міська влада прийняла рішення закупити мобільні пересувні котельні. Резервні джерела теплопостачання потрібні для підстрахування, на випадок різних НП. Такі котельні будуть підключені, у разі потреби, у будинках лікарень, дитячих садків та шкіл. Також вони будуть встановлені у пунктах обігріву.

Рішення про закупівлю мобільних котельних ухвалила Рада оборони Києва, повідомляють у Київській міськраді. Вживаються й інші заходи для підготовки до важкої зими – придбання резервного палива для ТЕЦ, придбання нових генераторів.

За словами Віталія Кличка, всі планові роботи щодо підготовки до зими вже завершуються. Проведено гідравлічні випробування мереж, внаслідок яких усунено понад дві тисячі пошкоджень. Повністю замінено 17 км мереж. Закуплено додаткову спецтехніку для аварійно-ремонтних робіт, а також машини для посипання доріг та трактори.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах