На декількох вулицях Києва розпочали ремонт дороги: де перекрито рух

На декількох вулицях Києва розпочали ремонт дороги: де перекрито рух.

На декількох вулицях Києва розпочали ремонт дороги: де перекрито рух. Фото: КК "Київавтодор"

Транспорт та інфраструктура
14 вересня 2022 17:38

У Києві цього тижня перекриють рух транспорту на декількох вулицях через оновлення дорожнього покриття. Роботи розпочали вже сьогодні, 14 вересня.

Про тимчасові обмеження руху у Києві повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз комунальники продовжуть оновлювати покриття проїзжої частини на Чоколівському бульварі. Для руху транспорту закрито ділянку від Севастопольської площі до вулиці Уманської. Обмеження триватиме до 30 вересня.

Також Київавтодор розпочав оновлювати тротуар на вулиці Гната Юри, зокрема на ділянці від будинку №7 до вулиці Петра Курінного. Там обмежено рух для пішоходів. Роботи планують завершити до 7 жовтня.

Відсьогодні, 14 вересня, також розпочали оновлення вулиці Ірпінської на ділянці між будинками №5 та №76. Там ремонтуватимуть проїжджу частину та тротуари. Рух транспорту буде обмежено до 31 жовтня, а на піхожідній частині - до 7 листопада.

Сьогодні розпочалося оновлення покриття на вулиці Спаській. Комунальники працюють від вулиці Межигірської до Почайнинської. Роботи триватимуть і на тротуарах. Увесь ремонт планують завершити до 28 жовтня.

Із четверга, 15 вересня, комунальники розпочнуть ремонт тротуару на вулиці Сімферопольській на ділянці від вулиці Заслонова до вулиці Чубинського. Прохід пішоходів буде тимчасово організовано лише по одній стороні. Ремонт планують завершити до 30 вересня.

Також відзавтра розпочинається ремонт тротуару на вулиці Тростянецькій (від вулиці Санаторної до вулиці Севастопольської). До 30 вересня прохід пішоходів цією вулицею буде обмежено.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що "Укрзалізниця" запустила додаткові рейси Київської міської електрички, які курсуватимуть незадовго до початку комендантської години. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах