У Києві залишають попередження водіям, які паркують авто на газоні

У Києві залишають попередження водіям, які паркують авто на газоні.

У Києві залишають попередження водіям, які паркують авто на газоні. Фото: facebook.com/kpuzndesn

Транспорт та інфраструктура
16 вересня 2022 11:30

У Києві водіїв, які порушують правила паркування, почали попереджувати про відповідальність записками. Зокрема це стосується тих, хто залишає свої авто на зелених зонах.

Таку практику вже запровадили у Деснянському районі столиці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хоча протягом останніх 6 місяців українське суспільство стало більш організованим і відповідальним, є люди, які не поважають інших людей та чужу роботу і нехтують елементаринми правилами.

У комунальному підприємстві УЗН Деснянського району нагадали, що паркування автомобілів на газоні є порушенням Закону, яке тягне за собою відповідальність. Водіїв наполегливо просять не використовувати зелені зонияк паркувальний майданчик, адже це порушує естетичний вид газону, псує екологію та навіть несе загрозу для пішоходів.

Комунальники вирішили залишити на декількох авто, які порушили правила паркування відповідні попередження. Надалі подібними випадками будуть займатися правоохоронні органи.

У Києві залишають попередження водіям, які паркують авто на газоні.У Києві залишають попередження водіям, які паркують авто на газоні. Фото: facebook.com/kpuzndesn

У Києві залишають попередження водіям, які паркують авто на газоні.У Києві залишають попередження водіям, які паркують авто на газоні. Фото: facebook.com/kpuzndesn

- Будь ласка, давайте поважати в першу чергу себе, один одного та дбати про країну в якій ми живемо - це наш дім. Сподіваємося на Ваше розуміння і відповідальність, - зазначили в УЗН Деснянського району.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що Київська міська рада планує звернутися до Верховної Ради, щоб законодавчо організувати правила руху електротранспорту в місті. Повідомляється, що користувачі легкого персонального транспорту часто порушують безпеку руху на дорогах та тротуарах, що може призвезти до трагедії.  

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах