Чому не варто викликати таксі у Києві прямо перед комендантською годиною

Чому не варто викликати таксі у Києві прямо перед комендантською годиною.

Чому не варто викликати таксі у Києві прямо перед комендантською годиною. Фото: bolt-ua.com

Транспорт та інфраструктура
20 вересня 2022 00:13

Після 10 вечора у столиці України викликати таксі важко – охочих виявляється надто багато. Але навіть якщо вийшло це зробити - ціна може виявитися високою, набагато вищою, ніж вдень.

Нагадаємо, у серпні Vgorode писав, що перед початком комендантської години таксі в Києві часом стає в 2-3 рази дорожчим. Але головне – знайти його важко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інтернеті з'явилося відео, на якому видно величезну кількість заявок на виклик таксі, що відображається на смартфоні водія-таксиста. Відразу стає зрозуміло, що шанси виїхати на машині менш ніж за годину до комендантської години можуть виявитися невисокими.

Охочих виїхати додому в останні хвилини настільки багато, що служби таксі просто не справляються з величезною кількістю замовлень. Машин в наявності не так багато, щоб обслужити всіх клієнтів. До того ж, не варто забувати, що самим таксистам потрібно потрапити додому до 23 години.

На відео видно, що повідомлення про виклик таксі з'являються буквально кожну секунду, через що їх неможливо прочитати на екрані. За одним повідомленням відразу з'являється інше.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах