На Варшавській трасі через річку Ірпінь незабаром відкриють ще один переїзд

На Варшавській трасі через річку Ірпінь невдовзі відкриють ще один переїзд.

На Варшавській трасі через річку Ірпінь невдовзі відкриють ще один переїзд. Фото: t.me/kyivoda

Транспорт та інфраструктура
24 вересня 2022 21:10

Зважаючи на транспортні проблеми на трасі Київ - Ковель - Варшава прискореними темпами зводиться ще один переїзд через річку Ірпінь, який замінює собою підірваний навесні капітальний міст.

Усі автомобілісти та пасажири автобусів стикалися з проблемами при поїздці з Києва до Бучі, Гостомеля, Ворзеля та інших населених пунктів, розташованих на Варшавській трасі. Через те, що у перші дні повномасштабного вторгнення міст на Гостомельському шосе через річку Ірпінь було підірвано, їздити цією трасою стало проблематично. Існуючий переїзд дуже вузький, через що постійно виникають величезні пробки, які часом тягнуться на кілометри.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив у своєму Телеграмі голова Київської ОВ Олексій Кулеба, новий тимчасовий переїзд буде відкрито вже зовсім скоро – 10 жовтня.
Завдяки цьому, всього за кілька тижнів проїзд із Києва до Бучі та Гостомелю, а також усі інші населені пункти трасою, сильно полегшиться.

Новий переїзд будують біля зруйнованого капітального мосту. Водночас триває і реконструкція підірваного капітального мосту, додав Кулеба.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах