Відразу кілька петицій про погану роботу міськтранспорту підписали тисячі мешканців Києва

Одразу кілька петицій про погану роботу міськтранспорту підписали тисячі мешканців Києва.

Одразу кілька петицій про погану роботу міськтранспорту підписали тисячі мешканців Києва. Фото: Vgorode

Транспорт та інфраструктура
23 жовтня 2022 21:29

Тисячі киян підписують петиції про незадовільну роботу КП "Київпастранс". Люди настільки незадоволені якістю обслуговування пасажирів, що пропонують звільнити все керівництво цього підприємства.

В одній із петицій (№11238) йдеться про те, що кількість трамваїв, тролейбусів та автобусів, які щодня виходять на маршрути столиці, набагато менша, ніж до 24.02.2022. Також автор скаржиться на брудні салони машин, відсутнє опалення у зимовий період та кондиціювання у літній.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також тут сказано, що відносно старий рухомий потяг, якому понад 5-7 років, розвалюється на ходу. У незадовільному стані перебувають і трамвайні колії у Києві.

Також вимагають звільнити керівництво "Київпастрансу" у петиціях №№ 11231 та 11223.

Наявність великих проблем із "Київпастрансом" у Києві визнає і транспортний експерт Олег Васильєв. За його словами, є факти, які свідчать про саботаж виконання своїх обов'язків працівниками комунального підприємства. Серед серйозних проблем, що не вирішуються, експерт вказує такі:

- Що заважає забезпечити водіїв перепустками для пересування містом у комендантську годину?
– Чому на маршрутах працює 50% загальної кількості рухомого складу?
- Чому звільняються кваліфіковані водії?
– Коли відновиться нормальна робота лівобережної трамвайної мережі? (йдеться тут про завершення капітального ремонту 500-метрової ділянки колії по вулиці Хоткевича, де виконано ще минулого року 90% робіт, але "Київпастранс" не знаходить грошей на закінчення робіт, що паралізує трамвайну мережу лівобережного Києва).

Нагадаємо, що ще у серпні Vgorode писав про те, що петиція проти зупинки громадського транспорту під час тривоги набрала голоси, необхідні для розгляду. Проте керівництво Києва не зробило жодних кроків щодо зміни існуючої ситуації. Проте вже зараз набирає голосу нова петиція з тими самими вимогами, що показує, що ця проблема є для киян болісною.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах