Які кінотеатри, супермаркети та ТЦ працюють у Києві в період відключень світла

Які кінотеатри, супермаркети та ТЦ працюють у Києві в період відключень світла.

Які кінотеатри, супермаркети та ТЦ працюють у Києві в період відключень світла. Фото: DEPOSITPHOTOS

Транспорт та інфраструктура
13 листопада 2022 21:25

Регулярне відключення електрики сильно погіршило умови ведення бізнесу у Києві. Проте столичні підприємці поступово адаптуються до щоденного зникнення світла.

Робота багатьох закладів столиці продовжується, незважаючи на віялові та екстрені відключення світла, пише "БЖ". Це стало можливо завдяки масовій закупівлі генераторів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кінотеатр "Жовтень", розташований біля метро "Контрактова площа", з четверга по неділю використовує для показу фільмів генератор, а з понеділка по середу його робота залежить від графіка відключень (цей графік кінотеатр повідомляє через соціальні мережі). Якщо через відсутність світла закрито квиткову каса, то квиток можна придбати онлайн.

У кінотеатрі "Планета кіно" жодних генераторів немає і встановити їх найближчим часом не планується. Тож буде сеанс чи ні, залежить лише від графіка відключень. Аналогічно не вдасться подивитися кіно при відключенні електрики та в кінотеатрах мережі Multiplex. Єдиний виняток - кінотеатр у ТРЦ Lavina Mall, до якого завезли потужні генератори, які незабаром ділитимуться енергією з розташованим усередині Multiplex.

Вже згаданий ТРЦ Lavina Mall завдяки генераторам дозволяє безперебійно працювати на своїй території більш ніж сотні магазинів. Незабаром підключать до генераторів також фудкорт, кінотеатр та супермаркет "Сільпо".

У ТРЦ Blockbuster Mall та River Mall магазини обмежують роботу лише частково. ТРЦ Dream Town продовжує роботу без подачі енергії, проте деякі магазини можуть бути закриті.

ТРЦ Gulliver також працює від генераторів, але не весь, а лише з 0 до 3 поверху, на яких, втім, розташовується більшість торгових площ.

ТЦ Retroville на Виноградарі та ТРК Проспект на Лівому березі поки що залежать від відключень, генератори туди не завезли.

Найбільша у Києві та Україні мережа супермаркетів "АТБ" готується до блекаутів по повній. Вже 60 магазинів мережі обладнані генераторами, куплені та очікують на встановлення ще більше 300 генераторів.

Супермаркети "Сільпо" мають інформацію про роботу в період відключень на своєму сайті.

Супермаркети МЕТРО та "Ашан" обладнані генераторами.

Нагадаємо, нещодавно Vgorode писав, що на карті в інтернеті позначили магазини та кафе, що працюють в Україні за відключення світла.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах