Як сьогодні у Києві працюватиме громадський транспорт і метро

До котрої години 31 грудня у Києві працюватиме громадський транспорт.

До котрої години 31 грудня у Києві працюватиме громадський транспорт. Фото: kyiv.depo.ua

Транспорт та інфраструктура
31 грудня 2022 11:26

Під час новорічних свят потрібно дотримуватися правил безпеки. Цього року вони пройдуть в умовах воєнного стану, тому, окрім загальних правил, варто пам'ятати про вимоги такого часу. Цей Новий рік краще зустрічати вдома, щоб не наражати на небезпеку себе та інших.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві ухвалили рішення про те, що комендантську годину на час новорічно-різдвяних свят скасовувати не будуть. Як і раніше, вона триватиме з 23:00 до 05:00. Тож ніяких масових святкувань у ці дні не передбачено. Киянам та гостям міста також нагадали про правила поводження під час повітряної тривоги, адже вороги можуть намагатися зіпсувати нам свята. Якщо у Києві лунатимуть сирени, то підсвічування ялинки на Софійській площі будуть вимикати, а громадян закликають спускатися в укриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У час дії комендантської години навіть на Новий рік заборонено перебувати на вулиці людям без спеціальних пропусків.

У Київській міській державній адміністрації громадян закликають зазделегідь продумати шлях повернення додому, щоб встигнути до закриття метрополітену та припинення курсування наземного громадського транспорту. 

Місцева влада повідомляє, що Київський метрополітен буде працювати у режимі перевезень до 22:00, а наземний громадський транспорт – до 22:30. У додатку "Київ Цифровий" можна ввімкнути сповіщення, яке за годину нагадає вам про початок комендантської години. Також у Київському метрополітені нагадали години роботи кожної станції.

До котрої години 31 грудня у Києві працюватиме громадський транспорт.До котрої години 31 грудня у Києві працюватиме громадський транспорт. Фото: http://metro.kyiv.ua

До котрої години 31 грудня у Києві працюватиме громадський транспорт.До котрої години 31 грудня у Києві працюватиме громадський транспорт. Фото: http://metro.kyiv.ua

До котрої години 31 грудня у Києві працюватиме громадський транспорт.До котрої години 31 грудня у Києві працюватиме громадський транспорт. Фото: http://metro.kyiv.ua

За порушниками у комендантську годину пильно стежитимуть правоохоронці та сили оборони міста. Громадян просять дотримуватися встановлених правил та не вступати у конфлікти з ними.

Також у КМДА нагадали, що у Києві заборонено продаж та використання феєрверків, салютів і піротехнічних засобів.

Раніше ми розповідали, що взимку, ймовірно, електротранспорт не повернеться на дороги Києва. На його маршрутах зараз курсують автобуси. Такі зміни запровадили через економію електроенергії та часті відключення світла.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах