Кличко підтримав петицію про введення у міськтранспорті Києва квитка на 90 хвилин

Кличко підтримав петицію про запровадження у міськтранспорті Києва квитка на 90 хвилин.

Кличко підтримав петицію про запровадження у міськтранспорті Києва квитка на 90 хвилин. Фото: kiev.informator.ua

Транспорт та інфраструктура
22 квiтня 2023 16:25
Автор: Дарья Кунец

У міському транспорті Києва може з'явитись пересадковий квиток тривалістю 90 хвилин. Відповідне доручення вже надано мером столиці.

Петицію зі зверненням до влади про введення квитка на транспорт, який дозволив їздити з пересадкою протягом 1,5 годин, було розміщено на сайті електронних петицій київської міськради у лютому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У петиції аргументували запровадження такого квитка "неспроможністю КП "Київпастранс" надавати якісні послуги з перевезення пасажирів". Неспроможність мотивували його непередбачуваністю, спричиненою як недостатньою кількістю одиниць громадського транспорту на маршрутах, так і іншими факторами, такими як недотримання графіків, зупинка транспорту під час тривоги, пробки.

Автор петиції розповів, що через неякісний сервіс, який надає "Київпастранс", пасажири обирають інші способи переміщення містом.
Тому він запропонував запровадити пересадковий квиток вартістю 8 гривень, який давав би можливість їздити містом з пересадками.

Кличко 20 квітня повідомив про підтримку електронної петиції та направлення її для реалізації заступнику голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Оленичу П.С., директору департаменту транспортної інфраструктури КМДА Кандибору Р. В. та постійної комісії Київської міської ради з транспорту, зв'язку та реклами для подальшої роботи.

Нагадаємо, днями Vgorode писав, що у Києві можуть зникнути кілька маршрутів, які раніше обслуговували приватні перевізники. У КМДА розірвали з ними шість договорів, але для зручності пасажирів вирішили продовжити два маршрути громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах