Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 27 липня по 3 серпня -
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 27 липня по 3 серпня
Дозвілля та їжа
27 липня 2023 09:48
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 27 липня по 3 серпня - фото: gettyimages.com, skynesher

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Особняк із привидами

Рейтинг IMDB: 7.9/10

Комедія. США, 2023 р.

Режисер: Джастін Сімієн

У ролях: ЛейКіт Стенфілд, Тіффані Хеддіш, Оуен Вілсон

"Особняк з привидами" - це стрічка, натхненна класичним атракціоном парку розваг. Фільм оповідає історію про жінку та її сина, які залучають різношерсту команду так званих фахівців, які мають допомогти позбавити будинок від надприродних мешканців.

Тиха дівчинка

Рейтинг IMDB: 7.7/10

Драма. Ірландія, 2022 р.

Режисер: Колм Байрід

У ролях: Кетрін Клінч, Кері Краулі, Ендрю Беннетт

Дев'ятирічну мовчазну дівчинку із неблагополучної родини відправляють пожити протягом літа до далеких родичів. Вона розквітає та відкриває новий спосіб життя. У цьому будинку не повинно бути таємниць, тому згодом вона дізнається один болючий секрет.

Батько

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Детектив. Україна, 2023 р.

Режисер: Олександр Кобзар

У ролях: Олександр Кобзар, Богдан Бенюк, Ксенія Баша

Влад Артем'єв уже понад 25 років не спілкується з батьком. Раптовий дзвінок міг врятувати стосунки чоловіків, проте розмова так і не відбулася… Чому батько та син чверть століття не змогли порозумітися і що змушує Артем'єва молодшого повернутися до батьківського будиночка на березі Азовського моря?

Неймовірна подорож на Північний полюс

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Анімація, розваги. Норвегія, 2022 р.

Режисер: Кайса Несс

У ролях: Ян Гуннар Рейсе, Джон Ф. Брунгот, Маріт Андреассен

На вулицях Риму відомий італійський інженер випадково знайшов собі чотирилапу улюбленицю Тітіна. Незабаром після цієї нагоди він стає конструктором і пілотом дирижабля, який рушить у легендарну експедицію до Північного полюса. У небезпечну поїздку, яка може уславити всю команду, господар бере і Тітіну.

Гра з дияволом

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Трилер. США, 2023 р.

Режисер: Юваль Адлер

У ролях: Ніколас Кейдж, Юель Кіннаман, Каїві Лайман

Під дулом пістолета чоловік змушений взяти у дорогу таємничого пасажира. Озброєний револьвером і садистським характером, цей божевільний викрадач автомобілів зовсім не той, ким здається на перший погляд. І водієві, щоб пережити ніч, доведеться зробити все, щоб знищити цього рудоволосого монстра.

Павутина

Рейтинг IMDB: 6.3/10

Трилер. США, 2023 р.

Режисер: Семюел Бодін

У ролях: Ліззі Каплан, Ентоні Старр, Вуді Норман

Восьмирічний Пітер постійно чує таємничий стукіт у стінах своєї спальні. Але батьки стверджують, що це лише бурхлива дитяча уява. Страх Пітера посилюється з кожним днем: він вважає, що від нього приховують якусь жахливу сімейну таємницю. Як жити в одному будинку з батьками, якщо втрачаєш довіру і відчуваєш постійний страх…

Хто в тебе в ліжку?

Рейтинг IMDB: 5.6/10

Комедія. Франція, 2023

Режисер: Трістан Сегела

У ролях: Фабріс Лукіні, Катрін Фро, Філіп Кетерін

Коли Жан бореться за переобрання мером маленького містечка на півночі Франції, Едіт, його дружина, з якою він живе 40 років, розповідає йому таємницю, яку вона більше не може приховувати: глибоко в душі – вона почувається чоловіком. Спочатку Жан думає, що вона жартує, але швидко розуміє, що Едіт налаштована змінитись. Його шлюб та передвиборча кампанія під загрозою!

Спокійна ніч

Рейтинг IMDB: 5.5/10

Трилер. США, 2023 р.

Режисер: Ніл ЛаБут

У ролях: Меггі Кью, Кет Фостер, Джеймс Карпінелло

За іранським ветераном війни Тессою стежать. Після нападу групи загарбників під час дівич-вечора її сестри, Тесс готується завдати удару у відповідь. Як вона дізналася, нападники вважають за краще не залишати свідків.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах