Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 27 вересня по 4 жовтня -
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 27 вересня по 4 жовтня
Дозвілля та їжа
27 вересня 2023 12:10
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 27 вересня по 4 жовтня - фото: MixMedia, gettyimages.com

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Творець

Рейтинг IMDB: 8/10

Драма, фантастика, екшн. США, 2023 р.

Режисер: Гарет Едвардс

У ролях: Джон Девід Вашингтон, Меделін Юна Войлс, Джемма Чан

Настане війна між людством та штучним інтелектом. Очолити боротьбу за виживання доводиться Джошуа, загартованому в спецопераціях колишньому агенту спецназу, що горить через зникнення своєї дружини. Його завербують, щоб вистежити та вбити Творця, невловимого архітектора прогресивного штучного інтелекту. Творець розробив таємничу зброю, здатну покласти край війні... і всьому людству. Джошуа та команда елітних оперативників проникають у темне серце окупованої штучним інтелектом території. Однак там вони з'ясовують, що зброя кінця світу, яку їм доручили знищити, це штучний інтелект у вигляді дитини.

Пила X
Рейтинг IMDB: 6/10
Детектив, трилер, жахи. США, Канада, Мексика, 2023
Режисер: Кевін Гротерт
У ролях: Тобін Белл, Шоуні Сміт, Сінневе Макоді Лунд
Джон Краммер aka Конструктор повернувся! Найтривожніша частина франшизи Піла, події якої відбувається між подіями фільмів «Пила I» і «II», коли хворий і зневірений Джон вирушає до Мексики, щоб пройти ризиковану експериментальну медичну процедуру в надії на дивовижне лікування від раку — лише для того, щоб виявити, Що вся операція є шахрайством. Озброєний новою знайденою метою, відомий серійний вбивця повертається до своєї роботи, щоб за допомогою підступних, божевільних та хитромудрих пасток заради головної помсти свого життя.


Нуль калорій

Рейтинг IMDB: 5.8/10

Драма, трилер. Великобританія, Франція, Німеччина, Данія, Австрія, Катар, 2023

Режисер: Джессіка Хауснер

У ролях: Міа Васіковська, Сідсе Бабетт Кнудсен, Амір Ель-Марсі

В елітній школі після появи нової викладачки з усвідомленого харчування з'являється таємний клуб. Здобувши гідний авторитет, члени цієї спільноти тренують самоконтроль і борються з нестримним споживанням. Але перш ніж у вчителів та батьків виникнуть якісь підозри, цей клуб стає небезпечним для самих учасників.

Весілля лише для своїх

Рейтинг IMDB: 3.7/10

Комедія. Франція, 2023

Режисер: Фредерік Кірін

У ролях: Ахмед Сілла, Камілль Лу, Грегуар Бонне

Макс і Лу одружуються. У них був ідеальний план: маленьке весілля лише для своїх. Ні сім'ї, ні друзів, ні букета чи торта, ні дурних промов чи ідіотських танців! Тільки він, вона та їхні свідки. Але вони просто не могли врахувати величезну вечірку-сюрприз! Їх мало бути 4, а тепер їх - 300. Свято буде великим, дуже-дуже великим!

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах