Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах -
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах
Дозвілля та їжа
11 жовтня 2023 11:16
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах - фото: Flashpop gettyimages.com

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Зоотрополіс

Рейтинг IMDB: 8/10
Анімація, комедія.США, 2016 р.
Режисери: Байрон Ховард, Річ Мур, Джаред Буш
У ролях: Джініфер Гудвін, Джейсон Бейтман, Ідріс Ельба
Зоотрополіс - це місто, несхоже ні на яке інше. Тільки тварини населяють його вулиці. Тут є і фешенебельні житлові райони, як площа Сахара, і менш гостинні місця на зразок крижаного Тундратауна. У місті є всі різновиди тваринного світу. Будь то величезний слон або маленька миша – у кожного є своє місце у Зоотрополісі. Джуді Хоппс вступає на службу до Департаменту поліції. Але маленькій зайчихі нелегко працювати разом із великими колегами. Коли до її пухнастих лапок потрапляє серйозна справа, Джуді Хоппс доводиться співпрацювати з хитрим і швидким лисицем Ніком Вільде. Під час свого розслідування напарники дізнаються, що навіть природні вороги можуть стати найкращими друзями.

Портрет королеви

Рейтинг IMDB: 7.1/10
документальний. Великобританія
Режисер : Фабріціо Феррі
У ролях : Чарльз Денс
Протягом усього життя Єлизавета II залишалася найпопулярнішою жінкою планети. За довгі 70 років правління Великобританією королева щомиті перебувала під прицільним поглядом: її фотографували так часто, що за цими знімками можна простежити еволюцію фотографії, її любили, як члена сім'ї, але й завзято критикували за найменший промах. Кожному хотілося дізнатися, якою є королева насправді, без зайвих декорацій та офіційного церемоніалу? Що змушує її посміхатися, а що засмучує? Яка Єлизавета, коли дає волю емоціям? Відповіді на ці запитання дають фотографи, які працювали з королевою, і яким вдалося відкрити завісу таємничої неприступності, щоб за символом монархії побачити справжню людину.

Шалені гроші

Рейтинг IMDB : 7.1/10
Біографія, драма, комедія. США, 2023 р.
Режисер : Крейг Гіллеспі
У ролях : Пол Дано, Сет Роген, Піт Девідсон
«Божевільні гроші» – це класична історія про Давида і Голіафа, заснована на шаленій реальній пригоді звичайних людей. Вони перетворили GameStop, магазин відеоігор у торговому центрі, на найпопулярнішу компанію у світі, перехитрили Уолл-стріт і шалено розбагатіли. У центрі подій – звичайний хлопець Кіт Гілл, який вкладає свої заощадження в акції та постить про це у соцмережах. Раптово соціальні мережі Кита вибухають успіхом, як і його життя і життя всіх, хто слідує за ним. Коли біржовий трюк перетворюється на рух – всі багатіють. Поки мільярдери з Уолл-стріт не вирішують завдати удару у відповідь. Обидві сторони розуміють, що їхні світи перекинулися з ніг на голову, і життя вже не буде таким, як раніше.

Шлях поколінь

Рейтинг IMDB: 7/10
Військовий, драма, екшн. Україна, 2022 р.
Режисер : Володимир Сідько
У ролях: Назар Борушок, Маргарита Кальченко, Костянтин Афанасьєв, Лариса Руснак
2014, Україна. Йде російсько-українська війна. Молодий програміст Назар, який не бажає воювати, разом зі своєю дівчиною мандрує країною та зупиняється відпочити в одному лісі. Уві сні до нього приходить український воїн із минулого, що воював у цьому місці, проти різних ворогів. Між ними відбувається непроста розмова, яка закидає нашого героя в те саме минуле і назавжди змінює майбутнє хлопця, де на нього чекає бій з підлим і сильним ворогом. Однак спочатку Назар змушений перемогти самого себе і зробити вибір: вагітна дружина, яка його любить або країна, охоплена полум'ям війни. Сите життя в тилу чи бій на смерть із ворогом, який знищує все живе, спалює українські міста та села. Залишити країну чи поборотися зі всесвітнім злом?

Фрілансер

Рейтинг IMDB: 5.9/10
Бойовик, комедія. США, 2023 р.
Режисер : П'єр Морель
У ролях : Джон Сіна, Елісон Брі, Хуан Пабло Раба

Колишній оперативник спецназу, який застряг на безвихідній роботі, неохоче береться за підробіток на фрілансі, щоб забезпечити приватну охорону журналістки, коли вона бере інтерв'ю у безжального, але бездоганно одягненого диктатора придуманої латиноамериканської країни. Але під час зйомки, яка назавжди може змінити життя ведучої, спалахує військовий переворот, а незвичайне тріо посеред джунглів намагатиметься врятуватися від жорстоких убивць і навчитися довіряти один одному, щоб вибратися живими з цієї колотнечі.

Мстивий вчитель

Рейтинг IMDB : 5.5/10
Комедія. Франція, 2023
Режисер: П'єр-Франсуа Мартен-Лаваль
У ролях: Крістіан Клав'є, Ізабель Нанті, Дженні Енн Уокер
Професор Путіфар нарешті вийшов на заслужену пенсію! Але він не забув жодного з учнів, які псували йому життя у школі. Зараз вони дорослі, хтось збудував вдалу кар'єру бізнесмена, хтось став поп-зіркою… Але все турбуйтеся! Тепер учитель разом зі своєю мамою розробив підступний план, як їм усім помститися!

Дім з привидами

Рейтинг IMDB: 4.5/10
Жахи. США, 2021 р.
Режисер: Вільям Марк МакКалло
У ролях: Джина Шоу, Томмі Роуз, Ганна Харріетт Піттман
Сім'я переїжджає в Новий Орлеан, сподіваючись почати життя з чистого аркуша. Однак незабаром у новому будинку починають відбуватися моторошні речі – діти бачать дивні мітки, мати сімейства Рейчел переслідує ляльку, що нагадує загиблу доньку, а у підвалі утворюються тріщини. Щоб урятувати сім'ю, Рейчел повинен розгадати страшну таємницю місця, де було збудовано будинок.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах