Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах -
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах
Дозвілля та їжа
18 жовтня 2023 13:39
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах - фото: gettyimages.com, Image Source

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Вбивці квіткового повня

Рейтинг IMDB: 8.9/10

Детектив, драма, історичний, кримінал. США, 2023 р.

Режисер: Мартін Скорсезе

У ролях: Леонардо ДіКапріо, Роберт Де Ніро, Лілі Гладстон

Детективна історія про вбивство корінних жителів Сполучених Штатів – племені Осейджа у 1920-х, що призвело до масштабного розслідування ФБР.

Великий втікач

Рейтинг IMDB: 7.4/10

Біографія, драма, комедія. США, Великобританія, 2023

Режисер: Олівер Паркер

У ролях: Майкл Кейн, Гленда Джексон, Джо Боун

Втеча з дому у 89 років виглядає абсурдно, але не для ветерана Бернарда Джордана. Чоловік таємно залишає будинок для людей похилого віку, щоб відвідати річницю дня висадки союзників у Франції. Але тихо втекти не вдається: зникнення чоловіка спричиняє справжній переполох у його рідному містечку, а сам він потрапляє до заголовків газет, привертаючи до себе увагу всього світу.

Териконі

Рейтинг IMDB: 7.2/10

документальний. Україна, 2022 р.

Режисер: Тарас Томенко

Історія про дітей, які війну бачать не по телевізору та про дитинство, яке продовжується, незважаючи на війну. Терикони – місце, де відбувається дія, і водночас це образ «відпрацьованих» та покинутих людських життів. Історія дітей, які постраждали від обстрілів, втратили батьків і близьких, але продовжують жити і любити там, де для інших життя залишило надію

Небезпечні води

Рейтинг IMDB: 6.8/10

Трилер. США, 2023 р.

Режисер: Джон Барр

У ролях: Одейя Раш, Ерік Дейн, Саффрон Берроуз

Роуз живе у маленькому містечку з матір'ю Альмою. Схоже, успіх повернувся до них обличчям, коли бізнесмен Дерек, новий хлопець матері, запрошує сім'ю до морської подорожі на Бермуди. Але бізнес Дерека, як з'ясувалося, не зовсім законний. На їхній човен нападають, а мати Роуз жорстоко вбивають. Залишена напризволяще, Роуз повинна навчитися керувати човном посеред океану і виживати на безлюдному острові. Там у Роуз прокидаються первісний інстинкт виживання та спрага помсти. Вона не відступить, доки винних у вбивстві її матері не буде покарано.

Знову разом

Рейтинг IMDB: 6.4/10

Анімація, розваги. США, 2023 р.

Режисер: Уолт Дорн

У ролях: Джастін Тімберлейк, Анна Кендрік, Зої Дешанель

Продовження музичного анімаційного блокбастера на великих екранах! Зустрічайте улюблених героїв у новій яскравій історії, повній викликів і пригод.

У пастці демона

Рейтинг IMDB: 4.7/10

Комедія, страхи. США, 2022 р.

Режисер: Джеффрі Райан

У ролях: Джеффрі Райан, Мішель Вентімілла, Вілл Медден

Популярний відеоблогер, провідний канал, де розкриває таємниці паранормальних явищ та влаштовує розіграші, вирушає з компанією друзів на вихідні у гори. Він хоче пожартувати над своїми старими шкільними приятелями, але його звичайний пранк-стрім перетворюється на справжнє протистояння з потойбічними силами, коли в їхньому готелі з'являється злий демон.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах