Як узимку правильно користуватися електроприладами, щоб уникнути перевантаження мереж

Як взимку правильно користуватись у Києві електроприладами, щоб уникнути перевантаження мереж.

Як взимку правильно користуватись у Києві електроприладами, щоб уникнути перевантаження мереж. Фото: firtka.if.ua

Комуналка
06 жовтня 2022 19:46

Інформація про потужність електроприладів дуже важлива, її слід запам'ятати, щоб випадково не знеструмити свою квартиру чи будинок у Києві.

Нагадаємо, ще в серпні мер Києва Віталій Кличко попередив мешканців столиці, що ця зима буде важчою, ніж зазвичай. Температура в квартирах опуститься нижче за норму. Через можливі проблеми з енергоносіями опалювальний сезон найближчої зими в Києві може стати проблемним. Мер Києва порадив мешканцям заздалегідь підготувати теплий домашній одяг та теплі ковдри.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поради щодо ефективного проходження опалювального сезону всіма мешканцями столиці дали Центр комунікації та Департамент житлово-комунальної інфраструктури Києва. Кожному, хто живе в квартирі або приватному будинку, варто перевірити потужність всіх електроприладів.

Це важливо знати для того, щоб не включати одночасно ті прилади, які споживають найбільше енергії, та уникнути збоїв у системі енергопостачання в умовах підвищеного навантаження – адже не секрет, що кияни цієї зими масово використовуватимуть електрообігрівачі.

Лідери з енергоспоживання у квартирах - електроплита, пральна машина, мікрохвильова піч, бойлер, масляний обігрівач, електрочайник, колорифер та кондиціонер. А ось холодильник, комп'ютер, фен, праска, телевізор та пилосос споживають відносно небагато електроенергії.

Фото: t.me/KyivCityOfficialФото: t.me/KyivCityOfficial
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах