Секс-скандал у КНУ: ректор заявив, що не запрошував студенток до сауни

Секс-скандал у КНУ: ректор заявив, що не запрошував студенток до сауни.

Секс-скандал у КНУ: ректор заявив, що не запрошував студенток до сауни. Фото: wikipedia.org

Події
09 лютого 2022 15:34

Ректор КНУ Володимир Бугров заперечує інтимні зв'язки зі студентками, про які йдеться у "листуванні", що з'явилося в інтернеті. За його словами, він не міг паритися у лазні зі студентками, адже відвідувати парилку йому забороняють лікарі.

За словами Бугрова, листування сфальшували і поширили, щоб позбавити його посади, повідомляє "Українська правда".

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як Vgorode писав раніше, наприкінці грудня 2021 року в мережу злили файли з листуванням ректора Київського національного університету імені Шевченка. Листування велося у фривольному тоні. Ректор нібито мав стосунки сексуального характеру з працівниками та студентами КНУ жіночої статі. Також було створено спеціальний Telegram-канал "Бугрів Leaks", де бажаючі могли обговорити листування з еротичним підтекстом.

Ректор КНУ Володимир Бугров заперечує інтимні зв'язки зі студентками. Фото: УПРектор КНУ Володимир Бугров заперечує інтимні зв'язки зі студентками. Фото: УП

На брифінгу 9 лютого Володимир Бугров припустив, що "вкидання" могли зробити "конкуренти з минулорічних виборів або причетні до них люди".

Він заявив, що надав доступ до електронної пошти службам, які уже перевіряють. Фахівці співпрацюють із інформаційно-обчислювальним центром КНУ та аналізують достовірність доказів.

За словами ректора, листування поширили на тлі укладання Держаудитслужби за 2018-2021 роки, що виявило в університеті численні порушення приблизно на 300 млн гривень.

Зокрема, порушення стосуються видачі квартир працівникам університету, необґрунтованих доплат та оплати фіктивних послуг. "Злив в інтернеті", за словами Бугрова, мав посилити тиск на нього як на ректора вишу.

У листуванні ректор нібито домовляється зі студентками про спільне дозвілля, коментує їхні знімки, а також надсилає свої інтимні фото.

Однак Бугров стверджує, що оприлюднені листування скомпільовані, хоча визнає, що там є елементи справжнього листування, але не зі студентками.

Ректор також додав, що за медичними протипоказаннями Бугров не відвідує сауну та лазню, куди він нібито запрошував студенток у листуванні.

Як повідомляв Vgorode раніше, у квартирі ректора НАУ провели обшук: його було затримано при отриманні великого хабара.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах