Став відомий прогноз букмекерів на перемогу України на "Євробаченні-2022"

Став відомий прогноз букмекерів на перемогу України на "Євробаченні-2022".

Став відомий прогноз букмекерів на перемогу України на "Євробаченні-2022". Фото: instagram.com/eurovision.ua

Події
14 лютого 2022 16:28

Букмекери пророкують Україні друге місце на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" у 2022 році. Шанси на перемогу співачки Alina Pash, яка представить нашу країну на конкурсі, оцінюють у 13%.

Нагадаємо, що раніше Vgorode писав, що в Україні провели Національний відбір на "Євробачення", яке пройде з 10 по 14 травня в італійському Турині. За результатами голосування переможницею Нацвідбору стала українська співачка Alina Pash із піснею "Тіні забутих предків". Саме із цією композицією Паш виступить на пісенному конкурсі в Італії.

Про те, що Україна цього року може посісти друге місце на Євробаченні, свідчать дані ресурсу Eurovisionworld, де зібрали прогнози основних букмекерських контор.

Так, букмекери вважають, що перше місце знову посяде Італія, яка виграла пісенний конкурс минулого року. Згідно з прогнозами, шанс на перемогу італійського дуету Mahmood та Blanco зараз становить 17%. Після того, як вони випустили трек Brividi, він встиг увійти до ТОП-10 найпопулярніших пісень на Spotify, а їхній кліп на YouTube подивилися понад 23,5 мільйона разів.

Далі у рейтингу країн-учасниць "Євробачення" букмекери розташували Україну. На їхню думку, ймовірність того, що Alina Pash переможе у конкурсі цього року становить 13%.

Пісня учасниці Євробачення від України – це своєрідний маніфест, присвячений не лише предкам, а й світовим "світилам", які свого часу вплинули на неї та людство загалом.

Пісня співачки отримала максимум балів від журі (8 балів) та 7 балів від глядачів. "Тіні забутих предків" Alina Pash виконує українською та англійською мовами, що зробить її сенс зрозумілою для інших країн і при цьому популяризуватиме українську мову.

Далі у рейтингу букмекерських контор розташувалися Швеція, Польща та Австралія. Хоч ці країни ще не виставили на конкурс своїх представників, але, за прогнозами, їхні співаки мають зайняти саме ці рядки у рейтингу.

Останні місця в рейтингу займають Румунія, Північна Македонія, Албанія та Болгарія. Їхні шанси на перемогу букмекери оцінюють менше ніж у 1%.

Точніші прогнози можна буде очікувати тоді, коли остаточно визначаться всі учасники "Євробачення 2022".

Варто зазначити, що прогнози букмекерів дуже часто виявляються точними. Наприклад, минулого року саме італійському рок-гурту Måneskin вони передбачили перемогу, а місце України в рейтингу не вгадали на одну позицію: нашій групі Go_A пророкували четверте місце, а в підсумку вона посіла п'яте.

Нагадаємо, у Нацвідборі на "Євробачення" взяло участь вісім артистів: Alina Pash, Michael Soul, Our Atlantic, Barleben, Kalush Orchestra, Roxolana та Wellboy. Друге місце після Аліни Паш посів гурт Kalush Orchestra, який відстав від переможниці всього на один бал.

Як ми вже писали, цього року не обійшлося без скандалу. Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк не впевнений у чесності результатів голосування та вважає, що їх йому не хочуть показувати, бо вони сфальшовані. Також на це вказує плутанина під час оголошення результатів на концерті, коли ведучий Тимур Мірошниченко кілька разів назвав невірні бали учасників, а таблицю з результатами не могли вивести на екран. Організатори стверджують, що це сталося через те, що редактор припустилася помилки, заплутавши і ведучого, і графічного редактора.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах