Переможниця нацвідбору Аліна Паш не поїде на "Євробачення"

Переможниця нацвідбору Аліна Паш не поїде на "Євробачення".

Переможниця нацвідбору Аліна Паш не поїде на "Євробачення". Фото: instagram.com/eurovision.ua

Події
16 лютого 2022 16:09

Не витримавши потоку звинувачень, переможниця українського нацвідбору " Євробачення " Аліна Паш вирішила відмовитись від участі у конкурсі.

Як повідомляв Vgorode раніше, в Україні відбувся нацвідбір на "Євробачення-2022", перемогла Аліна Паш, і одразу ж спливли скандальні факти її біографії, зокрема, їй пригадали виступ у Криму у 2015 році.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Організатори вирішили перевірити інформацію у Державній прикордонній службі, щоб дізнатися, чи співачка відвідувала Крим. Прикордонники відреагували досить швидко та заявили, що жодних довідок співачка не отримувала.

Зрештою, під натиском громадського тиску артистка опублікувала пост у Instagram, у якому заявила, що знімає свою кандидатуру і не представлятиме Україну на майбутньому конкурсі.

У своїй публікації Аліна також заявила, що вона є законослухняною громадянкою України і намагається нести традиції та цінності своєї батьківщини у світ. Внаслідок скандалу з відвідуванням Криму вона зазнала цькування, а її соцмережі зламали, тому, не бажаючи перебувати в цій історії, вона відмовляється від участі у пісенному конкурсі.

Оновлено. Пізніше з'ясувалося, що насправді організаційний комітет Нацвідбору вирішив відмовити їй брати участь у конкурсі. Як йдеться в офіційному зверненні "Суспільного", це зробили через недостовірну інформацію щодо відвідування Криму, яку Паш їм надала, що підтвердили у Державній прикордонній службі.

Як Vgorode повідомляв раніше, на самому відборі не обійшлося без скандалів: група, яка посіла друге місце, звинуватила організаторів у фальшуванні голосів.

Також повідомлялося, що букмекери оцінювали шанси Аліни Паш досить високо: їй пророкували друге місце на Євробаченні, а ймовірність того, що вона переможе у конкурсі, становила 13%.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах