Поліція затримала чоловіка, який побив двох жінок на Оболоні

Поліція затримала чоловіка, який побив двох жінок на Оболоні.

Поліція затримала чоловіка, який побив двох жінок на Оболоні. Фото: kyiv.npu.gov.ua/

Події
22 лютого 2022 16:06

Поліцейські Києва затримали чоловіка, який побив двох жінок на Оболоні. Ним виявився 22-річний уродженець Полтавської області. За його місцем проживання правоохоронці провели обшук, вилучили речові докази та повідомили чоловіку про підозру.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що 31 січня на вулиці Йорданській та Приозерній невідомий побив спочатку одну місцеву мешканку, а через деякий час – іншу. Постраждалих доправили до лікарні. Нападник не забрав у жінок цінних речей, попередньо було встановлено, що він зробив це заради розваги. Жінки не запам'ятали обличчя чоловіка, тому поліції було важче його знайти.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, наступного дня до правоохоронців звернувся чоловік, на якого напали за схожих обставин, як на жінок. Поліцейські почали вивчати записи з камер відеоспостереження та встановили особу нападника та місце його знаходження.

Уродженця Полтавської області затримали у порядку ст. 208 УпК України. У ході санкціонованого обшуку у квартирі чоловіки виявили та вилучили одяг, у якому він перебував під час скоєння нападу та інші речові докази.

Слідчі розпочали за цим фактом два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 122 КК України (навмисне тілесне ушкодження середньої тяжкості). За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування продовжується.

Раніше ми розповідали, що на початку лютого невідомі побили у Києві радника Генерального прокурора України Зураба Адеішвілі. Вони підійшли до нього на вулиці, запитали його ім'я, і після того, як переконалися, що це він, почали завдавати йому ударів кулаками. Після цього група з чотирьох людей зникла, їх розшукує поліція. Одного фігуранта вдалося затримати за кілька днів.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах