На Лісовому масиві киянин побив жінку за відмову видати йому кредит

На Лісовому масиві киянин побив жінку за відмову видати кредит.

На Лісовому масиві киянин побив жінку за відмову видати кредит. Фото: kyiv.npu.gov.ua

Події
23 лютого 2022 08:12

На Лісовому масиві чоловік вдарив співробітницю фінансової установи після того, як вона відмовилася видати кредит. Внаслідок інциденту дівчина отримала легкі тілесні ушкодження.

Події трапилося у фінансовій установі на Броварському проспекті. На місце одразу ж виїхали поліцейські, слідчо оперативна група та медики. Як повідомляє пресслужба поліції Києва, хулігана вдалося впіймати на місці, оскільки до приїзду копів його затримала охорона. Чоловіку повідомили про підозру.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як з'ясувалося, 45-річний раніше не судимий киянин прийшов до фінустанови, аби взяти кредит. З якоїсь причини робітниця відмовила у видачі кредиту. Чоловікові це не сподобалося, і він кілька разів ударив жінку металевим предметом, який носив із собою.

На Лісовому масиві киянин побив жінку за відмову видати кредит.На Лісовому масиві киянин побив жінку за відмову видати кредит. Фото: kyiv.npu.gov.ua

На Лісовому масиві киянин побив жінку за відмову видати кредит.На Лісовому масиві киянин побив жінку за відмову видати кредит. Фото: kyiv.npu.gov.ua

Жінку з легкими травмами довелося госпіталізувати до лікарні.

Фігуранту повідомлено про підозру порушення ч. 1 ст. 296 КК України (Хуліганство). Чоловікові може загрожувати штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт терміном до шести місяців, або обмеження волі терміном до п'яти років.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що поліція Києва затримала чоловіка, який у січні напав на двох жінок та побив їх. Пізніше хуліган напав на ще одного жителя столиці, після чого копам вдалося встановити його особу та затримати злочинця.

Також ми розповідали, що невідомі побили у Києві радника Генерального прокурора України Зураба Адеішвілі. Чотирьох чоловіків, з яких одного поліція вже знайшла, напали на чиновника у Тверському Тупику на Печерську.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах