Новий скандал з Хлібним через невиплату заробітної плати

Новий скандал з Хлібним через невиплату заробітної плати.

Новий скандал з Хлібним через невиплату заробітної плати. Фото: the-village.com.ua

Події
09 березня 2022 21:37

Всім відомий столичний заклад Хлібний останнім часом часто фігурує в скандалах. Більшість з них спровоковані не лише відвідувачами, а й працівниками. Основна проблема затримка або невиплата заробітної плати.   

У вівторок, 8 березня, колишня співробітниця закладу Даша Філатова опублікувала пост, в якому розповіла про свій досвід роботи в Хлібному.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

В компанії дівчина більше року працювала сммщиком. Згодом роботодавець звинуватив її в "невірності", обмані і ще якихось речах, які означали лише те, що працювати далі разом не вийде. Тоді вона прийняла рішення звільнитись, але вирішила допрацювати до кінця місяця поки їй не знайдуть заміну. Відразу після цієї розмови Дашу видалили з усіх робочих чатів, а бухгалтеру наказали не виплачувати зарплату.

Згодом її звинуватили у крадіжці грошей та паролів, а також налаштували проти неї дуже багато людей. У всій мережі закладів Хлібний дівчина була в чорному списку. Одного разу її навіть силоміць вивели з кафе. Тоді вона вирішила не акцентувати увагу і залишити все як є, не витрачаючи сил і нервів на сварки.

Десь через рік після звільнення до Даші зателефонувала розгублена нова дівчина-сммщик і запитала що їй робити, якщо роботодавець не виплачує зарплату. Тоді порада була одна: залишити все як є і рухатись далі. Як закінчилась історія невідомо, проте відомо, що повторювалась вона неодноразово.

Через два роки в мережі з’явився скандальний пости від співробітниці, якій знову не виплатили зарплату. Тоді Хлібний накрила хвиля хейту. Проте винними залишилися всі, окрім Хлібного.

Хлібний знову не виплачує зарплату робітникам.Хлібний знову не виплачує зарплату робітникам. Фото: instagram.com

Ось ситуація знову повторюється, в такі складні часи, коли кожний співробітник опинився в ситуації критичної необхідності в грошах. Компанія не виплачує заробітні плати робітникам. Свої дії вони пояснюють тим, що допомагають державі і ЗСУ. На даний момент, всі компанії намагаються допомагати хто як може, проте не в такий спосіб. Робітники також потребують грошей для прожиття.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що популярний сервіс доставки Glovo знову запрацював у більшості українських міст після тимчасової паузи, що сталася через вторгнення РФ до нашої країни. Скористатися послугами можна вже зараз.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах