В’їзд у Пущу-Водицю обмежили на невизначений термін

В’їзд у Пущу-Водицю обмежили на невизначений термін.

В’їзд у Пущу-Водицю обмежили на невизначений термін. Фото: travelworld.biz

Події
08 квiтня 2022 17:44

Район Пущі-Водиці взяв на себе значний удар, прикривши собою центр Києва. Тут досі знаходиться багато небезпечних боєприпасів та зруйнованої інфраструктури. Тож військове керівництво прийняло рішення обмежити в’їзд на територію Пущі. Точного строку, на який буде заборонено в'їзд, не називають.

Про це написав голова Оболонської РДА Кирило Фесик.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За цей час буде проведено величезну роботу з зачистки Пущі-Водиці. Зокрема, сапери будуть розміновувати територію, перевірити будинки, вулиці, згарища, лісополоси і очистити їх від снарядів, гранат, мін та розтяжок та тіл.

Крім цього, Національна поліція, територіальна оборона та ДФТГ Оболонського району організували охорону Пущі-Водиці від мародерства. Правоохоронці затримали на крадіжці декількох місцевих.

Написав Кирило Фесик і про відбудову пошкоджених об'єктів. За його словами, на рівні керівництва держави зараз приймаються відповідні стратегічні рішення та формується сама процедура відшкодування. Після того, як Кабмін прийме відповідні рішення, Оболонська РДА буде надавати допомогу у їх реалізації.

Також Фесик прокоментував футбольний матч, який нещодавно провели у Пущі. Гра проходила між «Збірною Оболоні» та «Зіркам футболу» в тому числі і з ініціативи сил територіальної оборони. Більшість гравців на полі з першого дня війни стали на захист Києва. Як говорить Кирило Фесик, така подія - це хороший символ незламності нашого міста та наших захисників і можливість на півтори години відволіктись для людей, які цього неймовірно потребують і заслуговують. Адже навіть у Другу світову війну військові часто грали у футбол в перервах між боями, тому що так вони відволікались та підіймали собі настрій у настільки стресовій та важкій обстановці.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що поліція почала проводити на Оболоні слідчі дії з мешканцями району, які постраждали від російської агресії. Правоохоронці збирають інформацію про загиблих і потерпілих внаслідок бойових дій, а також про зруйновані об'єкти. Окремо Кирило Фесик виділив відповідальну особу в Оболонській РДА, з якою можна зв'язатися та отримати консультації щодо фіксації пошкоджень. Щодо цього питання можна звернутися по телефону +38(098)-197-19-56 (Олена).

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах