Олена Зеленська розповіла, коли востаннє бачила чоловіка і як зараз із ним спілкується

Олена Зеленська розповіла, коли востаннє бачила чоловіка і як президент контактує із сім’єю з початку війни.

Олена Зеленська розповіла, коли востаннє бачила чоловіка і як президент контактує із сім’єю з початку війни. Фото: vogue.ua

Події
11 квiтня 2022 11:00

Ранок 24 лютого змінив звичний ритм життя мільйонів українців. Війна розлучила тисячі українських сімей, не виключенням стала і родина президента Володимира Зеленського. 

Про те, як живе родина президента та як переживає воєнні часи, розповіла перша леді України Олена Зеленська в інтерв’ю Vogue UA.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

В цілях безпеки дружині та дітям Зеленського заборонили залишитися з ним у приміщеннях Офісу президента, оскільки зараз ОП перетворився на військовий об'єкт. З початку війни президент контактує із сім'єю лише по телефону.

Олена Зеленська також заявила, що до останньої хвилини не вірила у вторгнення рф. За її словами, у день перед вторгненням у сім'ї й займалися звичайними справами, але були напружені, адже всюди було багато розмов про можливе вторгнення.

24 лютого Олена прокинулась десь між четвертою і п’ятою ранку, але не відразу навіть зрозуміла, що це вибухи. В той час чоловіка поруч у ліжку вже не було. Він був уже одягнений, в костюм, як зазвичай і сказав: «Почалось», розповідає дружина президента згадуючи той ранок. Також вона зазначила, що тоді востаннє бачила чоловіка в костюмі і білій сорочці, адже зараз від завжди у «воєнці».

За її словами, на той час її хвилювали діти. Чоловік попросив почекати подальших вказівок та порадив зібрати предмети першої необхідності та документи, "і пішов з дому", - сказала Зеленська.

9 річний син Кирил і 17-річна донька Олександра Зеленських все знають, як і кожна дитина в Україні, зазначила Олена. З дітьми вона обговорює все, що відбувається і намагається відповідати на всі запитання.

Сім'я Зеленського.Сім'я Зеленського. Фото: veskr.com.ua

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 5 квітня 2022 року відбулося засідання Ради безпеки ООН з приводу останніх подій в Україні – військових злочинів російської армії. Президент України Володимир Зеленський виступив із відеозв'язку перед членами ООН. Зібрали головні тези.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах