В Україні створили онлайн-платформу, що допомагає бізнесу переїхати з "гарячих точок"

В Україні створили онлайн-платформу, що допомагає бізнесу переїхати з "гарячих точок".

В Україні створили онлайн-платформу, що допомагає бізнесу переїхати з "гарячих точок". Фото: unsplash.com

Події
11 квiтня 2022 23:40

Міністерство цифрової трансформації запустило Україні онлайн-платформу, яка допомагає бізнесу переїхати з "гарячих точок" і продовжити діяльність у більш безпечному місці. Платформа доступна для всіх та є безоплатною.

Створення такої онлайн-платформи дозволяє вирішити одне з найпріоритетніших завдань Парламенту - перезапуск економіки у воєнний час.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє Мінцифри, за місяць із зони бойових дій евакуювали 216 підприємств і 97 із них вже відновили роботу на новому місці. Онлайн-платформа relocate.prozorro.sale суттєво спрощує відновлення роботи бізнесу, допомагає піднімати економіку країни та надавати робочі місця. 

Для кого створена платформа?

Подавати заявки на сайті https://auction.e-tender.ua/#/register можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи.

Платформа створена для бізнесу, який подав заявки на релокацію, для компаній, які хочуть допомогти підприємствам з релокацією, для представників Міністерства економіки, військових адміністрацій, компаній, які допомагають з опрацюванням заявок, логістикою, процесом переїзду, пошуком нових виробничих приміщень та розселенням працівників тощо.

Платформу запустили ДП «Прозорро.Продажі» за ініціативи Мінекономіки, за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що для економічного та інфраструктурного відновлення України Уряд залучить різні джерела, зокрема і від конфіскації активів росії. Крім цього Міністерство фінансів веде перемовини про отримання 10 мільярдів доларів від країн-партнерів. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах