Журналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі

Журналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі - фото: Daniel Berehulak

Журналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі - фото: Daniel Berehulak

Події
12 квiтня 2022 14:14

The New York Times документує військові злочини окупантів, які відбувалися у Бучі на Київщині. Так було створено відповідну карту з деякими геолокаціями, де російські солдати вбивали мирних жителів під час окупації міста.

"Мати вбита снайпером, коли йшла з сім'єю за термосом із чаєм. Жінка, затримана як секс-рабиня, оголена, за винятком шуби, і замкнена в картопляному підвалі перед стратою. Дві сестри померли у своїй оселі, їхні тіла лежали на підлозі тижнями. Буча - це краєвид жахів", - так пишуть журналісти The New York Times.

Більше актуальних новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Репортери та фотографи The NYT провели у звільненій від окупантів Бучі більше тижня з міською владою, розслідувачами та десятками свідків, розкриваючи нові подробиці тортур російських солдатів проти мирних жителів.

Кореспонденти задокументували не всі звірства, які окупанти вчинили у місті. Під час висвітлення подій вони знаходилися при виявленні тіл майже трьох десятків людей там, де їх убили — у своїх будинках, у лісі, на порожній стоянці та інших локаціях.

Журналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі - фото: nytimes.com/Олександр ШатовЖурналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі - фото: nytimes.com/Олександр Шатов

Журналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі - фото: nytimes.comЖурналісти The New York Times створили карту скоєних звірств у Бучі - фото: nytimes.com

Команда The Times також зафіксувала понад 100 мішків для трупів на братській могилі та на міському цвинтарі. Отримані дані показують, що росіяни вбивали безрозсудно, садистськи та частково з помсти.

Раніше Vgorode писав, що окупанти перетворили екопарк під Києвом на катівню.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах