Поліцейські знайшли документи з планами атак Києва та іменами військових, які їх здійснювали

Поліцейські знайшли документи з планами атак Києва та іменами військових, які їх здійснювали.

Поліцейські знайшли документи з планами атак Києва та іменами військових, які їх здійснювали. Фото: Андрій Нєбитов

Події
18 квiтня 2022 13:14

Під час зачистки звільнених територій від окупантів правоохоронці Київської області знайшли секретні документи спецпідрозділів СОБР, ОМОН та Росгвардії. В них йшлося про детальний план захоплення Києва.

Начальник Головного управління Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов, опублікував відео в якому розвіяв декілька фейків Росії.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

У знайдених документах йшлося про хімзахист і «супутниковий» зв’язок агресорів. Андрій Нєбитов показав навіть костюми хімзахисту. Більш за все путінські солдати сліпо вірили в російську пропаганду, що в Україні облаштовані біолабораторії. Вони вірили, що в Україні є надсучасні лабораторії і вирішили, що «рибальські чоботи» та плащ з « музеїв» захистять їх. До того ж, «спецкостюми» були запаковані у мішечки часів Другої світової війни.

Знайдені були списки російських спецпризначенців Смоленської області, які воювали на Київщині, і робоча мапа атак на столицю. Ця карта є секретна і видавалась лише конкретним особам. Під час огляду правоохоронцями були знайдені спеціальні печатки з датами виготовляння цих мап. На одній з них була дата 14.02.2022. Цей документ був зроблений у двох екземплярах, зазначив Нєбитов. На мапі є частина Києва і написані відповідні підрозділи, які мали заходити в столицю та споруджувати там блокпости. А ще на цій карті є місцерозташування ДРГ, про підтримку з неба, місце облаштування блокпостів тощо.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що з початку повномасштабного російського вторгнення в Україні було виявлено та затримано майже 100 диверсійно-розвідувальних груп та понад 300 колаборантів. Такі дані наводить Служба Безпеки України, підбивши підсумки своєї роботи у цій галузі.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах