У Голосіївському районі відновлює роботу пункт вакцинації від Covid-19

У Голосіївському районі відновлює роботу пункт вакцинації Covid-19.

У Голосіївському районі відновлює роботу пункт вакцинації Covid-19. Фото: Vgorode

Події
22 квiтня 2022 15:43

Covid-19 – це зараз не найбільша проблема в Україні, але про його небезпеку говорити не перестали. Вакцинація від хвороби ще триває, незважаючи на війну. З 25 квітня зробити вакцину від коронавірусу можна буде у ТРЦ Respublika Park.

Центри вакцинації поступово відновлюють роботу. Вакцинуватись або провести ревакцинацію кияни зможуть за адресою Кільцева дорога, 1.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мобільна бригада медиків працюватиме у понеділок, середу та суботу з 12.00 до 15.00. Вакцинація проводитиметься препаратами Pfizer (Comirnaty) та CoronaVac.

Кожен бажаючий отримати щеплення може записатися через систему Helsi. Вакцинація також проводитиметься в порядку "живої" черги.

У пункті вакцинації щеплять громадян віком від 18 років, а також дітей віком від 12 років. Щоб вакцинуватися, з собою необхідно мати паспорт та ІПН, а дітям від 12 років – свідоцтво про народження. У пунктах вакцинації проводиться щеплення всіх бажаючих незалежно від місця реєстрації або проживання.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на період воєнного стану в Україні скасували встановлення карантинних зон у регіонах залежно від епідемічної ситуації та усунення від роботи невакцинованих працівників. Проте карантин продовжено до 31 травня.

Також ми розповідали, що компанія "Дарниця" отримала від Pfizer ліцензію на виробництво ліків від Covid-19. Таким чином, "Дарниця" приєдналася до низки світових фармацевтичних компаній, які вже виготовляють препарати.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах