У абонентів "Київстар" зник мобільний зв'язок: що сталося

У абонентів "Київстар" зник мобільний зв'язок

У абонентів "Київстар" зник мобільний зв'язок фото:onco.rehab

Події
26 квiтня 2022 23:50

Абоненти мобільного оператора "Київстар" скаржаться на проблеми зі зв'язком: неможливо здійснювати дзвінки та надсилати повідомлення, немає інтернету. Вже кілька годин доступні лише екстрені дзвінки.

Проблеми з мобільним зв'язком фіксують абоненти "Київстар" у Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій, Тернопільській, Полтавській, Одеській, Чернігівській областях.

У компанії кажуть, що технічна підтримка працює над ліквідацією проблеми. Причина – збій у сервісах "Київстару".

Всім потерпілим абонентам обіцяють компенсаціїВсім потерпілим абонентам обіцяють компенсації фото: https://twitter.com/TwiyKyivstar

Офіційна позиція компанії:

"В ніч з 26 на 27 квітня в роботі інформаційних систем Київстар відбувся тимчасовий збій, через що у частини клієнтів спостерігалися короткострокові обмеження в роботі голосових послуг. Наші технічні спеціалісти доклали максимальних зусиль, щоб розв'язувати цю проблему якомога швидше. Адже ми розуміємо важливість зв’язку в цей непростий час. Вже протягом кількох годин сервіси у клієнтів знову почали працювати. У якості компенсації ми надамо нашим клієнтам, хто відчув проблему, додаткові пакети послуг у вигляді хвилин для дзвінків на інші мережі або гігабайти інтернету".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах