ДБР затримало довірених осіб екс-депутата Киви, які влаштовували провокації в Україні

ДБР затримало довірених осіб екс-депутата Киви, які влаштовували провокації в Україні.

ДБР затримало довірених осіб екс-депутата Киви, які влаштовували провокації в Україні. Фото: lysenko-solicitors.com

Події
02 травня 2022 13:26

Державне бюро розслідувань встановило три десятки «тітушок», керівництвом яких була політична партія «ОПЗЖ», їх використовували у якості силового блоку.

Про те, що затримано довірених осіб колишнього нардепа Іллі Киви, які влаштовували провокації в Україні, повідомили у Державному бюро розслідувань.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Сьогодні, 2 травня працівниками ДБР було затримано на Одещині одного з довірених осіб зрадника України Іллі Киви. Виявилось, що він мав організувати на замовлення забороненої «ОПЗЖ» провокаційні акції в різних регіонах. На замовлення Киви, затриманий відповідав за збір «спортсменів» в Одесі та забезпечував їхню участь на акціях та мітингах на території країни.

Другий «помічник» Киви переховувався від правоохоронців на Закарпатті. Він відповідав за підбір «тітушок», які охороняли представників політичної партії «ОПЗЖ» під час масових заходів у Одеській та Київській областях. Так, під час акцій довірений Киви надавав вказівки, що саме робити учасникам, у тому числі і використання фізичної сили. Масові акції фінансувались представниками політичної партії «ОПЗЖ».

Вже встановлено три десятки «тітушок», яких «ОПЗЖ» використовувало у якості силового блоку.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що Служба безпеки України затримала диверсантів, які планували збити пасажирський літак та в такий спосіб влаштувати теракт. Групою керував росіянин із позивним "Морпіх" та співробітник Генштабу Збройних Сил Росії Олександр Тютерьов.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах