Офіс Генпрокурора висунув першу підозру особі, яка вбивала людей у Бучі

Офіс Генпрокурора висунув першу підозру особі, яка катувала людей у Бучі.

Офіс Генпрокурора висунув першу підозру особі, яка катувала людей у Бучі. Фото: Офіс Генерального прокурора.

Події
02 травня 2022 18:08

Бучанська різня – один із найстрашніших злочинів, який скоїли російські окупанти проти мирного населення України. Мало не щодня влада, в тому числі президент Зеленський, говорять про те, що будуть знайдені і покарані всі ті, хто катував, ґвалтував, вбивав українців.

Про те, що вже висунуто першу підозру у вбивстві цивільного населення у Бучі російськими військовими, повідомив Офіс Генерального прокурора.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

По її словам, ідентифікована особа, яка 18 березня вбила чотирьох мешканців Бучі. Цього нелюда змогли ідентифікувати, коли він відправляв намародерене майно через пошту. Ним виявився, командира підрозділу армії РФ.

Вона наголосила, що його будуть розшукувати і, крім того, доказова база передається в міжнародні суди, які потім зможуть, за потреби, рухатись і у своєму розслідуванні, щоб всі винні в страшних звірствах в Україні були покарані.

Офіс Генпрокурора висунув першу підозру особі, яка катувала людей у Бучі.Офіс Генпрокурора висунув першу підозру особі, яка катувала людей у Бучі. Фото: Офіс Генерального прокурора.

Офіс Генпрокурора висунув першу підозру особі, яка катувала людей у Бучі.Офіс Генпрокурора висунув першу підозру особі, яка катувала людей у Бучі. Фото: Офіс Генерального прокурора.

"Навіть якщо вони ніколи не виїдуть з Російської Федерації, то їхня тюрма буде їхня країна. А якщо вони будуть виїжджати, то їх будуть арештовувати на кордонах і, звичайно ж, видавати українській стороні", - акцентувала Венедіктова.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що Державне бюро розслідувань встановило три десятки "титушок", керівництвом яких була політична партія "ОПЗЖ", їх використовували як силовий блок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах