Повістки у військкомат почали вручати у Києві на вході в метро

Повістки у військкомат почали вручати у Києві на вході в метро.

Повістки у військкомат почали вручати у Києві на вході в метро. Фото: foursquare.com

Події
26 травня 2022 19:17

Хоча досі інформація про те, що прямо на вулицях чоловікам вручають повістки, стосувалася більше західних областей України, тепер ця тенденція, мабуть, дійшла до української столиці.

Про те, що повістки почали вручати на вході на станцію метро "Нивки", повідомили у фейсбук-групі dtp.kiev.ua. За інформацією із спільноти, врученням повісток займаються військові разом із представниками поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пост в інтернеті викликав бурхливе обговорення, частина коментаторів свідчить про те, що ця інформація, можливо, є фейком. Коментатори пишуть: "Фейк? Повістка повністю не заповнена", "повістка не дійсна - немає ПІБ, відсутня адреса, місце роботи". Проте інші вказують, що особисті дані, можливо, були стерті перед тим, як викласти фото в мережу.

Повістки у військкомат почали вручати у Києві на вході в метро фото 1Повістки у військкомат почали вручати у Києві на вході в метро фото 1

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що законодавством не встановлено місце, де можна чи не можна вручити повістку. Фактично її можуть вручити особисто в руки будь-де: на вулиці, на блокпостах, на робочому місці, в магазині.

Вручати повістку можуть не лише представники військкоматів (територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки), але також представники органів місцевого самоврядування, керуючі чи власники багатоповерхових будинків, директори підприємств та організацій, керівники навчальних закладів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах