Волонтерка евакуювала 26 тварин з Бахмуту на Київщину

Волонтерка евакуювала 26 тварин з Бахмуту на Київщину.

Волонтерка евакуювала 26 тварин з Бахмуту на Київщину. Фото: facebook.com/UAnimals.official

Події
10 червня 2022 20:20

Українка самотужки змогла перевезти 26 тварин з Бахмуту, що на Донеччині, до Київської області. Вона разом з 24 котами та 2 собаками стали вимушеними переселенцями і успішно евакуювалися до більш безпечного регіону.

Волонтерка Вікторія наразі живе х тваринами у невеличкій кімнаті, їй допомагають зоозахнисники гуманістичного руху UAnimals.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Історію порятунку розповіли зоозахисники. 

Так як місто Бахмут знаходиться під постійними обстрілами, то Вікторія вирішила переїхати на Київщину разом з 26 чотирилапими. Вони виїхали подалі від епіцентру бойових дій і поселилися в селі Тростинська Новоселиця, яке знаходиться у Васильківському районі. Жінка з тваринами проживає у невеличкій кімнаті будинку, де немає ані газу, ані води. Все через те, що з такою кількістю котів та собак Вікторію відмовились прихистити у більш комфортних умовах, тож вона змогла знайти тільки такий дім. 

Волонтерка евакуювала 26 тварин з Бахмуту на Київщину.Волонтерка евакуювала 26 тварин з Бахмуту на Київщину. Фото: facebook.com/UAnimals.official

Волонтерка евакуювала 26 тварин з Бахмуту на Київщину.Волонтерка евакуювала 26 тварин з Бахмуту на Київщину. Фото: facebook.com/UAnimals.official

Зоозахисники не залишились байдужими і переказали волонтерці 3 000 гривень на корм для її котів та собак. Вони написали, що щиро вдячні українцям, які не відмовляють в оренді житла переселенцям з тваринами. 

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що волонтерка врятувала з двох притулків на Київщині 20 собак та перевезла їх до Польщі. За кордоном тварини вже знайшли нових господарів, але їхній шлях до нового дому виявився нелегким.

Також ми розповідали, що у Києві рятувальники зняли з 18-го поверху поверху недобудованого будинку собаку, який бігав між поверхами та не міг спуститися.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах